Kan een LPT-printer worden omgezet naar USB?

Kan een LPT-printer worden omgezet naar USB?


Een bi-directionele Universal Serial Bus-naar-parallel-kabel of converter kunt u connector van een lijn printer, ook wel bekend als "parallel" of "LPT," om te zetten in een USB-aansluiting voor gebruik op moderne computers. De kabel of converter bevat een parallelle connector aan het ene uiteinde en een USB-connector aan de andere kant. Het besturingssysteem van uw computer van de conversie door het lokaliseren en het laden van de juiste stuurprogramma voor de printer voltooit.

bestek

"Bi-directional": de kabel of converter is in staat om het verzenden en ontvangen van informatie van en naar uw computer en printer. Zorg ervoor dat de USB-naar-LPT-kabel of converter u duidelijk te schaffen stelt het is bi-directioneel; Anders wordt de kabel niet. USB naar LPT kabels van verschillende lengten, zoals 6 en 12 voet, en hebben geen externe voeding of aggregaat vereisen. USB-naar-LPT converters zijn stand-alone apparaten die een externe voeding of pak nodig. De voeding of pak komt meestal met de omvormer of is beschikbaar voor aankoop rechtstreeks van de converter de fabrikant. De meerderheid van de USB-naar-LPT kabels en converters zal niet werken met een USB-hub.

Beschikbaarheid

USB-naar-LPT kabels en converters zijn beschikbaar op computernetwerken en elektronica-winkels en online winkels die gespecialiseerd zijn in de computer en elektronica kabels. De kabels en converters variëren in prijs en omvat niet de handleiding van een eigenaar. Het is misschien net omvatten een informatieblad over het aansluiten en het gebruik van de kabel of converter.

Verbinding

Uw computer moet een vrije USB-poort van de printer uit te voeren. Als u de cd-rom voor de printer, te lokaliseren en deze bij de hand als uw computer wordt u gevraagd de schijf te plaatsen. Schakel de parallelle printer, als het op en sluit de parallelle connector aan het uiteinde van de kabel of omzetter in de parallelle poort aan de zijkant of achterkant van uw printer. Steek de USB-connector in een vrije USB-poort aan de voorkant, zijkant of achterkant van uw computer. Zet de printer. Uw computer zal automatisch de kabel en de printer te detecteren. Uw computer kan u vragen om cd-rom van de printer plaatst of vragen als u wilt dat uw systeem aan te sluiten op het internet om een ​​driver te vinden voor de printer, als uw computer stuurprogramma van de printer niet automatisch geladen.

Mac Converters

USB-naar-LPT kabels en converters zijn ook beschikbaar voor Mac-systemen. PC-gebaseerde USB-naar-LPT kabels en converters ook werken op Linux-systemen. De aansluiting voor een MAC en Linux systeem is hetzelfde als een PC-systeem. U kunt ook cd-rom van de printer nodig heeft tijdens de device driver installatie als je Mac of Linux-systeem wordt u gevraagd voor de schijf.