Hoe maak je een Bootable Flash Drive met behulp van een CD Afbeelding

Veel mensen ten onrechte denken dat zodra een computer wordt niet in staat om op te starten, wordt deze permanent gebroken. Hoewel het moeilijk kan zijn om een ​​computer die in deze toestand te herstellen, hoewel, het is eigenlijk heel eenvoudig om een ​​bootable flash drive met behulp van een Windows-installatie-cd te maken. Met een bootable flash drive, kunt u het uitvoeren van een vers systeem te installeren, en het rendement van uw computer aan het werken om ook na de meest verwoestende systeem crasht. Gelukkig, Microsoft heeft een programma om een ​​bootable USB-drive met weinig gedoe automatisch vrijgegeven. Het installeren en gebruiken van de Microsoft USB / DVD is een vrij eenvoudig proces dat alleen moet nemen een paar momenten om te leren en volledig zijn.

instructies

1 Toegang tot de Microsoft Windows USB ISO Tool download pagina (zie bronnen).

2 Download de huidige versie van de USB-ISO Tool voor uw versie van het Windows-besturingssysteem. Doe dit door te klikken op de Windows USB / ISO Direct download link in Resources. Deze koppeling leidt u automatisch naar de meest recente versie van de software, en brengt je meteen naar Microsoft's beveiligde download server.

3 Installeer de USB ISO-tool om uw lokale harde schijf door te dubbelklikken op het ingevulde .exe-bestand. Dit initialiseert de installatiewizard, die u zal begeleiden door het snel proces.

4 Open het menu Start van Windows, en start de "Windows USB / DVD ISO Tool" uit de lijst programma's.

5 Klik op de knop "Browse" naast "Source File" om een ​​bestand browser te openen. Selecteer uw afbeelding schijf Windows-installatie schijf of.

6 Klik op de "USB Device" knop en selecteer vervolgens de flash drive die u wilt gebruiken uit het drop-down menu.

7 Selecteer "Begin kopiëren" om te beginnen met het kopiëren van de installatiebestanden naar de geselecteerde flash drive. Dit proces moet niet langer duren dan vijf minuten, en een melding venster zal verschijnen wanneer het programma klaar is met het lopen. Wanneer het proces is voltooid, moet u in staat om op te starten vanaf de gekozen flash drive.