Hoe maak je een zwart scherm met woorden op Photo Story Maak

Photo Story verzoek van Microsoft heeft een kleine leercurve voor gebruikers op zoek naar gepolijste presentaties samenstellen van hun foto's. Gebruikers kunnen bijschriften en fundamentele overgangen toe te voegen aan de verhalen van hun foto's te vertellen. Echter, het programma niet op te nemen in-template slides voor uw presentaties. Bovendien, als je wilt een titel of credit scherm toe te voegen, moet u naar een andere toepassing te gebruiken. Met de hulp van Microsoft's Paint nut, kunt u een zwarte achtergrond te gebruiken voor het openen en sluiten van dia's van uw Photo Story's te creëren.

instructies

1 Klik op de knop 'Start' in de taakbalk en typ "Paint" in het menu Start zoekvak. Klik op de "Paint" snelkoppeling wanneer deze verschijnt in het menu Start.

2 Klik op de functie "Vul met kleur" in de werkbalk van Paint. Klik op zwart in kleurenpalet van het programma. Klik op het canvas om te zetten zwart.

3 Klik op de blauwe "Paint" knop. Markeer de 'Opslaan als' optie in het contextmenu wanneer deze verschijnt. Klik op de "JPEG" sub-optie om je zwarte canvas te slaan als een beeldbestand.

4 Launch Photo Story. Klik op de binnenkant van het bewerken van een Project zeepbel op welkomstscherm van het programma. Klik op 'Volgende'. Zoek het project dat u wilt werken met behulp van de file explorer venster dat verschijnt.

5 Klik op de "Import Pictures" optie op volgende scherm Photo Story's. Zoek uw afbeelding geëxporteerd Verf met behulp van de file explorer-venster dat verschijnt. Sleep de nieuwe geïmporteerde afbeelding naar de gewenste locatie langs de tijdlijn venster Photo Story's en klik op 'Volgende'.

6 Klik op de zwarte achtergrond en typ uw tekst in het tekstvak op de pagina. Markeer uw tekst en klik op de "Select Font" knop om een ​​lettertype en grootte voor uw tekst kiezen.

7 Klik op de knop "Save Project" om wijzigingen van uw project op te slaan.