De Notification Regels voor Mappen op Google Docs

Google Docs is een online Google-product waarmee iedereen met een Google-account om online te creëren, opslaan en delen van documenten. U kunt ervoor kiezen om enkele documenten of hele mappen met andere Google-gebruikers te delen. Als u kiest, kunt u meldingen instellen om e-mail wanneer iemand aandelen, opmerkingen ontvangen of bewerkt een document met u en kunt u reageren dan uw e-mail in plaats van om het document te openen elke keer.

Gedeelde mappen

Google stuurt e-mailberichten aan gebruikers wanneer u Google-documenten te delen met hen. Als u een document met iemand te delen, open het en selecteer "Share" van de taakbalk aan de bovenkant van het document. Begin met het typen van de persoon van Google e-mailadres en selecteert u de juiste naam in de lijst. Zodra u op "Delen," het individu wordt meegedeeld dat je zijn naam hebt toegevoegd aan de lijst toegang document. Als je niet wilt dat hij te worden aangemeld, schakelt u het "Send notification" box. Hij zal een e-mail ontvangen, maar hij kan nog steeds zien het document of de map de volgende keer dat hij inlogt.

editing

U kunt ervoor kiezen om e-mailnotificaties elke keer dat iemand een document waarop u vermeld als een medewerker of een kijker bewerkt ontvangen. Elke individuele kijker verandert zijn eigen instellingen. Je kunt geen controle over de vraag of andere medewerkers wel of geen meldingen ontvangen. Om te bekijken of je instellingen voor meldingen wijzigen, opent u het document en klik op de knop 'Delen' in de rechterbovenhoek van het scherm. Selecteer "Set Notification Rules" en vink het vakje aan naast de overeenkomstige regel die u wilt toepassen. Als u wilt, kunt u ervoor kiezen om een ​​dagelijkse digest ontvangen van alle wijzigingen medewerkers maken om het document in plaats van het ontvangen van individuele aanmeldingen.

Comments

Wanneer je iemand toevoegt aan een reactie op een Google-document, wordt hij automatisch een melding per e-mail. Om andere mensen om een ​​reactie toe te voegen, opent u het commentaar vak en typ "@" gevolgd door hun Google-gebruikersnamen. De toegevoegde gebruikers ontvangen alleen een e-mail, maar als ze al medewerkers op het document en zijn toegevoegd aan de lijst met gebruikers toegestaan ​​om te bewerken en te delen. Als je eenmaal hebt gemaakt of toegevoegd aan een reactie, ontvangt u een e-mail elke keer dat iemand werkt de draad.

overwegingen

Google geeft u geen meldingen over uw eigen wijzigingen aan een document; u alleen een melding wanneer andere gebruikers wijzigingen aanbrengen. U kunt een document met maximaal 50 editors tegelijk te delen. Wanneer medewerkers meldingen ontvangen, zien ze de gebruikersnamen van mensen die wijzigingen heeft aangebracht. Document kijkers die niet beschikken over het bewerken privileges kunnen meldingen instellen, maar ze zullen niet in staat zijn om de gebruikersnamen van mensen die het document hebt bewerkt te zien.