Veiligheidsvoorschriften Bij het surfen op het internet

Surfen op het internet veilig is belangrijk voor zowel volwassenen als kinderen. Vanwege hun relatieve onschuld en onervarenheid, we natuurlijk maak me meer zorgen over de valkuilen voor kinderen. De meeste van dezelfde veiligheidsregels moet worden gevolgd door beide, zij het met extra aandacht en controle waar onze kinderen zijn betrokken.

Blijf weg van dubieuze websites

Pop-up blockers en ad blockers zal meestal voorkomen dat de cascade van storend expliciete advertenties en website overlays dat zo gemakkelijk je onverhoeds kon vangen in het begin, wilde westen dagen van het web. Krachtige firewalls en virussen en malware scanners --- inclusief gratis degenen zoals Comodo firewall, AVG Anti-Virus, Spybot Search and Anti-Malwarebytes 'Antimalware --- kan buigen of verlamde vele typische aanvallen.

Maar er is altijd een vertraging, hoe kort, tussen het uiterlijk van de nieuwste kwaadaardige software en de laatste bescherming tegen. Nieuwe virussen op het internet te verschijnen voor nieuwe virusdefinities kan worden gedownload in uw scanner. Daarom is voorstander gevestigde en mainstream websites die je vertrouwen hebben verdiend, en wees voorzichtig bij het bezoeken van nieuwe sites.

Geef geen persoonlijke informatie

Persoonlijke informatie, waaronder echte naam, geboortedatum, adres, telefoonnummer, wachtwoorden en Social Security Number, kan worden gebruikt om identiteitsdiefstal of andere slechte daden te plegen. Je moet geven deze informatie alleen met zeer goede reden, als jij bij de behandeling van banken of de belastingdienst.

Een website bevestigd te zijn dat van een bank waarmee je al zaken doet, kan vragen om persoonlijke informatie om uw eigendom van een account te bevestigen. Als u twijfelt of een dergelijke site is legitiem, vraag dan uw bank of andere instelling naar het webadres (die op hun briefpapier kunnen worden afgedrukt) bevestigen.

Praat met uw kinderen

Heel jonge kinderen moeten niet worden toegestaan ​​om te surfen op het internet, tenzij ze worden gecontroleerd en kan toegang tot internet, behalve wanneer verzorgers beschikbaar zijn niet winnen. Naarmate ze ouder worden, kunt u wensen om hen te laten het internet te verkennen meer zelfstandig, maar nog steeds onder uw toezicht. Installeer ouderlijk-controls software ontworpen om expliciete en andere dubieuze websites filteren. Maak een overeenkomst over welke sites uw kinderen kunnen bezoeken en welk moment van de dag dat ze kunnen worden op de lijn.

Kinderen moeten goed begrijpen dat als ze tegenkomen iets verontrustend online, of als iemand die hen lastig valt op geen enkele manier, moeten ze direct naar je over praten. Ze moeten niet online communiceren met vreemden en mag niet geven van persoonlijke informatie, zoals wachtwoorden, telefoonnummers en adressen van thuis of op school zonder de toestemming van een ouder. Kinderen mogen nooit instemmen met iemand die ze online hebben ontmoet zonder te controleren met de ouders te ontmoeten.

In een artikel van 2009 voor CNET News, Larry Magid meldt de sluiting van de Internet Safety technische task force dat "de overgrote meerderheid van de jeugd" zijn niet in gevaar te worden geschaad door een volwassene predator. Maar laag risico is niet hetzelfde als geen risico. Dezelfde redelijke voorzorgsmaatregelen die u en uw kinderen te beschermen tegen een laag risico bedreigingen beschermen ook vanuit een hoger risico bedreigingen.