Hoe maak je een site met Web Hosting Hub Build

Hoe maak je een site met Web Hosting Hub Build


Het bouwen van een website vanuit het niets kan een uitdaging zijn. Naast weten HTML, moet je leren hoe je een kop- en voettekst te maken, en je kan nodig zijn om andere programma's te ontwikkelen. Web Hosting Hub vereenvoudigt deze taak, het verstrekken van een handige tool die u kunt gebruiken om uw eigen website te bouwen. Na de aanschaf van een hosting pakket met Web Hosting Hub, krijgt u toegang tot de bouwer tool. Met behulp van die tovenaar editing, kunt u uw website online te krijgen, zelfs als je niet weet een enkele lijn van HTML of andere technische programmering.

instructies

1 Toegang tot de Web Hosting Hub startpagina met uw browser. Klik op de registratie link en volg de instructies om een ​​rekening te openen. Op het moment van publicatie, de vergoeding voor een gehoste account is ongeveer $ 5 per maand.

2 Toegang tot de Account Management Panel met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik op 'Aanvullende services' en kies 'Andere'. Selecteer uw account onder "Services toevoegen" en kies "Request Website Builder." Volg de instructies om de Premium Web Builder op uw domein te installeren. Na de eerste installatie op één domein, een meerprijs geldt voor extra domeinen. Op het moment van dit schrijven, zijn de kosten $ 12 per jaar per extra domein.

3 Klik op "Start" in de Premium Web Builder. Op de volgende pagina, kiest u het type van de website die u wilt bouwen. U kunt een gewone site, een stand-alone blog of een stand-alone fotogalerij te creëren. Als u een forum, een "Contact" pagina en andere typische website functies wilt, kies dan voor een gewone site te bouwen.

4 Klik op de "Design" optie in het Premium Web Builder. In dit gedeelte kunt u een site met uw favoriete menu stijl, logo en andere functies aan te passen. Na het maken van uw ontwerp selecties, klikt u op "Next" om door te gaan naar de sectie Pages.

5 Selecteer de pagina's die u wilt bouwen voor uw site. U krijgt een lijst met beschikbare pagina types te zien. U kunt ook een forum, een site blog en andere functies hier toevoegen. De website bouwer toont een hiërarchie van uw site als u toevoegen of verwijderen van pagina's. Zodra u tevreden bent met uw site-structuur zijn, klikt u op de knop "Volgende" om toegang te krijgen tot de sectie "Edit".

6 Selecteer uw pagina's één voor één in de sectie 'Bewerken' om inhoud van uw website toe te voegen. Typ de gewenste tekst in het tekstvak. Het menu aan de bovenkant van de editor bevat knoppen voor het toevoegen van foto's, het maken van koppelingen en vetgedrukte tekst of gerelateerde functies selecteren. Klik op 'Publiceren' in het Premium Web Builder om uw nieuwe website te publiceren.

Hints

  • Bij het ontwerpen van een site met Web Hosting Hub, hebt u de mogelijkheid van het uploaden van uw eigen logo. Verschillende websites, zoals Cool tekst, logo Snap en LogoMaker bieden gratis diensten die u kunt gebruiken om een ​​aangepaste logo te maken als je niet al een hebt.
  • U kunt altijd wijzigingen aan uw site te maken. Gebruik het menu op de hoofdpagina van de Premium Web Builder's te vinden en elke sectie te wijzigen.