Hoe maak je een AOL account te wijzigen in een gratis AOL account

de inkomsten van AOL stroom wordt momenteel reclame op basis in plaats van op basis van abonnementen. Dat betekent dat je niet hoeft te betalen voor een AOL-account als je een breedband internetverbinding. De vangst is dat je de schakelaar moet maken of nog steeds een maandelijkse vergoeding oplopen.

Na het veranderen om een ​​gratis AOL-account, zal uw AOL e-mailadres nog steeds werken. Maar, zult u niet meer profiteren van McAfee-beveiligingssoftware en leven technische ondersteuning bij uw betaald abonnement.

Echter, het bespaarde geld kan het de moeite waard om deze diensten af ​​te zien maken. Dus knippen uw Internet kosten door het veranderen van een gratis AOL-account.

instructies

1 Ga naar Mijn account (myaccount.aol.com) en voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in de juiste velden. Klik op de "Aanmelden" knop.

2 Beantwoord de accountbeveiligingsvraag en klik op "Doorgaan."

3 Onder service opties, klikt u op 'Mijn abonnementen beheren. "

4 Klik op de "Cancel Billing" link uw AOL Subscription Information.

5 Lees de bevestigingspagina. Het biedt u de mogelijkheid om te schakelen naar een lager geprijsde plannen in plaats van te annuleren. Selecteer een reden voor het annuleren van de drop-down menu en klik op "Annuleer Billing." Uw betaalde AOL-account wordt vervolgens geannuleerd.

6 Als alternatief kunt u bellen met 888-265-8008 of 800-984-6207 om uw account te wijzigen.

7 U krijgt een automatisch menu. Kies de optie "Billing". Op het menu, zegt u 'Operator' (u zult deze optie niet worden gegeven. Zeg het toch). U zal worden overgedragen aan een operator die zal u helpen de AOL plannen veranderen.

Hints

  • Het kiezen van de betaalde optie behoudt uw vermogen om de dial-up service te gebruiken. U kunt dit kiezen als een back-up of reizen optie waar breedband service is niet beschikbaar.