Hoe maak je een Molex Plug Vervangen

Hoe maak je een Molex Plug Vervangen


Molexstekkers worden gebruikt in toepassingen waar stevig, maar verwijderbare elektrische aansluitingen nodig. Molex stekkers kan worden gevonden in computersystemen, flipperkasten en andere complexe elektronische apparaten. Wanneer een Molex stekker niet in slaagt om een ​​goede elektrische verbinding te maken, moet het van de elektrische bedrading worden gesneden en vervangen. Molex stekkers speciale connector pinnen op de elektrische verbinding te maken; Daarom is het essentieel om de pinnen correct te installeren om ervoor te zorgen de nieuwe molex stekker goed werkt.

instructies

1 Koppel de defecte Molex stekker. Knip de draden ongeveer 1 inch van de basis van de defecte molexstekker. Strip de geknipt draadeinden van ongeveer 1/2 inch van de isolatie. Sla de defecte Molex stekker, zodat u kunt zien waar de draden gaan in de vervangende plug behuizing.

2 Leg de eerste draad in de eerste terminal pin. Krimp de achterkant van de pin op de draad, en zorg ervoor dat de gestripte draden uit te breiden net iets voorbij de krimp. Herhaal deze stap voor de tweede (en volgende) draden.

3 Met behulp van de defecte plug als een gids, plaatst u de eerste draad in dezelfde positie op de vervangende stekker. Duw de draad in de plug behuizing tot de stekker vastklikt. Steek de tweede draad en volgende draden in de plug op dezelfde manier.