Hoe om te leren SQL Server Reporting

Hoe om te leren SQL Server Reporting


SQL Server Reporting Services is een uitgebreid rapport authoring tool voor eindgebruikers en ontwikkelaars. U kunt Report Builder gebruiken voor het maken, beheren en leveren adhoc rapporten op basis van uw zakelijke behoeften met de hulp van aangepaste instellingen wizard. U kunt SQL of query met Designer gegevenssets rapporten en creëren op deze databronnen om informatie in de vorm van tabellen, matrices of grafieken. Er zijn verschillende bronnen, zoals online artikelen, boeken, video's, demo's en webinars die door Microsoft Reporting leren in SQL Server.

instructies

1 Leer van de online tutorials en boeken van Microsoft om vertrouwd te raken met de functies en toepassingen. De initiële handleidingen geven een overzicht van het product en de onderdelen en hoe ze kunnen worden gebruikt voor het extraheren van data.

2 Gebruik "Virtual Labs" om te leren hoe de oude en nieuwe functies in de SQL Server Reporting Services te gebruiken door het selecteren van de verscheidenheid van de vermelde onderwerpen. U kunt ook gebruik maken van de webcasts, video's en podcasts vermeld op de website van Microsoft.

3 Beginnen te spelen met de verschillende functies van de Reporting Services om de mogelijkheden ervan te begrijpen en hoe ze te gebruiken. Klik op "Help" in het hoofdmenu voor hulp met betrekking tot een van de functies in de toepassing. U kunt de index gebruiken om het onderwerp te identificeren of gebruik de "Search" -functie.

4 Download of gaan door de "E-Learning" catalogus door "Microsoft Learning" om vertrouwd te raken met de basisprincipes van de Reporting Services. Dit zijn eigen tempo tutorials op een verscheidenheid van onderwerpen, die je door kunt gaan op uw eigen gemak.

5 Kijk online demo's om te leren hoe om de wizard instellingen en andere functies gebruiken om bekwamen in SQL Server Reporting Services geworden. Deze zijn een effectieve manier om te leren, omdat ze zich richten op echte problemen en hun oplossingen.

6 Koop een boek over SQL Server Reporting Services om gedetailleerde informatie te krijgen met alle tips, waarschuwingen en short cuts voor het gebruik van het gereedschap effectief.