Hoe te verwijderen van een Cooler Master CPU Fan

Hoe te verwijderen van een Cooler Master CPU Fan


Net als elke andere computer componenten, CPU-fans verslijten na verloop van tijd. Overwegende dat het mogelijk is om een ​​computer te bedienen zonder cd-rom drive of geluidskaart, processors hebben een ventilator om oververhitting te voorkomen. Het installeren van een nieuwe fan duurt slechts een paar minuten, maar eerst moet je uit de oude. Vermijd onnodige verwarring en schade aan uw computer door te leren hoe je een Cooler Master CPU fan op de juiste manier te verwijderen.

instructies

1 Schakel de computer uit en koppel alle kabels uit het systeem, met inbegrip van het netwerk en perifere snoeren. Leg het systeem recht naar beneden, zodat de CPU fan is gemakkelijker om toegang te krijgen.

2 Weg te trekken de linker zijpaneel om toegang te krijgen tot de binnenkant van de PC. Sommige systemen vereisen dat u een schroef te verwijderen met een kruiskopschroevendraaier of druk in een vergrendeling om glijden de zijdeur. Raak een kale metalen deel van de zaak om statische elektriciteit te ontladen van uw lichaam.

3 Koppel de drie-pin CPU-fan van het witte connector. U vindt het in de buurt van het midden van het moederbord naast het koellichaam.

4 Verwijder de Cooler Master fan van de top van het koellichaam. Draai de vier schroeven op elke hoek van de ventilator met een Phillips schroevendraaier om het los.

Hints

  • Gebruik uw computer niet draaien zonder de juiste CPU koeling. Als het systeem is geleverd met een processor ventilator is geïnstalleerd, is de kans groot dit apparaat is nodig om oververhitting te voorkomen.