PHP Form Processing MySQL Query

PHP Form Processing MySQL Query


Website formulieren kunnen gebruikers gegevens aan internetdiensten. Ontwikkelaars deze vormen in HTML middels verschillende invoerbesturingselementen voor verschillende soorten data. Wanneer de gebruiker een formulier verzendt, zal de browser normaliter de data naar een server side script verzenden in een taal zoals PHP, die is opgegeven als onderdeel van het formuliercode. Binnen dit script, kan PHP-code van de doorgegeven gegevens vast te leggen en te verwerken. Vaak server side scripts in PHP schrijven gebruikersgegevens naar MySQL databases.

webformulieren

Webformulieren helpen sites om gebruikersgegevens voor verschillende doeleinden vast te leggen, bijvoorbeeld het ondertekenen van gebruikers met nieuwe accounts. Bij het maken van webformulieren, kunnen ontwikkelaars kiezen uit een scala van user controls, inclusief tekst-velden, knoppen, check-boxes, drop-down lijsten en radio knoppen. HTML vormelementen kan omvatten naam kenmerken zodat de gegevens die ze vangen kunnen worden geïdentificeerd PHP scripts. De volgende voorbeeld opmaak laat zien hoe je een tekst-veld in een webformulier zijn onder andere:
Voer tekst: <input type = "text" name = "usertext" />

gegevens verzenden

Webformulieren kan een PHP-script aan te geven voor de browser om gegevens te verzenden wanneer de gebruiker op de verzendknop. De volgende opening vorm tag demonstreert dit:
<Form action = "process_data.php" method = "post">
<! - Vorm ingang elementen ->

Dit geeft aan dat de gegevens van de "process_data" PHP-script moet worden gestuurd wanneer de gebruiker indient het. De volgende voorbeeld opmaak toont de submit knop, die normaal aan het einde van het formulier wordt weergegeven, voor de afsluitende vorm tag:
<Input type = "submit" value = "Submit" />
</ Form>

Wanneer de gebruiker op de knop drukt, wordt de browser voldoet aan alle gegevens die zijn vastgelegd in het formulier naar de opgegeven server side script in de post variabele.

PHP Processing

PHP scripts kan toegang tot de gegevens doorgegeven aan ze in de post variabele. Het volgende voorbeeld van een PHP-code laat zien hoe u een doorgeschoten data-item op te slaan uit het formulier in een variabele:
$ User_text = $ _POST [ "usertext"];

Deze variabele bevat wat de gebruiker in het tekstveld ingevoerd. De browser liften elke tekst in het veld wanneer de gebruiker op te leggen. De PHP-script kan toegang tot alle gegevens doorgegeven items met de naam attribuutwaarden van het formulier elementen. De PHP-script kan vervolgens uit te voeren verwerking van deze gegevens, met inbegrip van het schrijven ervan naar een MySQL database.

MySQL Queries

PHP scripts kan een aantal standaard functies te gebruiken om verbinding te maken en opvragen van MySQL databases. De volgende voorbeeldcode toont een PHP-script een query string naar gebruikersgegevens in te voegen in een bepaalde database tabel:
$ Insert_query = "INSERT INTO USER_INFO (infoID, infoText) WAARDEN (null, '' $ user_text.. '')";

Met deze code wordt de doorgegeven gegevens variabele in de query string. Het script kan dan de insert query uit te voeren op de database als volgt:
mysql_query ($ insert_query);

Als deze lijn wordt uitgevoerd, zal de nieuwe data record aan de tabel worden toegevoegd.