Problemen met FTP NetGear Wireless WGR614

Problemen met FTP NetGear Wireless WGR614


De NetGear WGR614 is een draadloze router is ontworpen om het volledige scala van de draadloze activiteiten, waaronder FTP in te schakelen. Wanneer u problemen ondervindt verbinding met de FTP-server, het probleem is meestal te wijten aan router instellingen of het milieu. Of je ervaart FTP problemen met een nieuwe WGR614 of een ouder model, het probleem is meestal eenvoudig op te lossen.

Quick Solutions

Problemen met FTP optreden nadat u nieuwe router firmware installeren of de instellingen te wijzigen. Als u last FTP kwesties voor de eerste keer, kunnen de problemen worden veroorzaakt door tijdelijke problemen met uw netwerk hardware. In dat geval kunt u de router resetten. Koppel alle kabels van de router, wacht een paar minuten en steek ze terug in, één voor één. U kunt uw computer opnieuw op te starten om het te helpen nieuwe FTP-instellingen heeft herkend.

De signaalsterkte

Uw computer vereist een stabiele draadloze verbinding om te communiceren met een remote FTP-server. Als het signaal van uw WGR614 zwak is of snijdt vaak, zal de computer niet in staat zijn om een ​​verbinding te onderhouden. Voor het beste signaal, plaatst u de router ten minste zes voeten van potentiële bronnen van draadloze storing, zoals draadloze telefoons, Bluetooth-apparaten, game controllers, een magnetron en een tl-verlichting. De WGR614 moet zo dicht mogelijk bij de computer zijn, en weg van metalen voorwerpen, dikke muren, grote aquaria en cement, die elk het signaal wordt afgebroken.

firewall

Wanneer u een NetGear-router te kopen, het komt met firewall instellingen die ongeautoriseerde toegang tot uw netwerk te blokkeren. FTP te gebruiken, moet u de router te configureren. Van de router beheer scherm, op zoek naar het paneel Firewall Rules. Klik op de knop 'Toevoegen' onder de Outbound sectie en kies "FTP" uit de lijst van opties; doet hetzelfde voor de Inbound optie.

router Settings

Als u FTP niet kunt gebruiken met een WGR614, kan de standaardinstellingen van de router blokkeert uitgaande FTP. Om de instellingen te wijzigen, moet u zich aanmelden bij de router management interface en zoek het menu Block Services. Zelfs als het paneel leeg is, voeg een uitzondering voor FTP. Dit zal de standaardinstellingen overschrijven en de computer in staat stellen om verbinding te maken met FTP via de router.