Hoe maak je een Vector gebruik in "Second Life"

"Second Life" is een simulatiespel voor de PC die volledige controle geeft aan de speler. Als je de technische kennis en expertise, kunt u uw eigen objecten te creëren en importeren in het spel, die vervolgens kan worden verkocht voor echt geld. Een import commando dat je nodig hebt om te gebruiken bij het plaatsen van het object in "Second Life" is een vector. Een vector kan worden gebruikt om de manier waarop een object wordt weergegeven te wijzigen, zoals het draaien van het object.

instructies

1 Met de rechtermuisknop op het object dat u wilt een vector met op gebruik "Second Life." Een lijst met opties uit te breiden, vergelijkbaar met als je een item klikte vanaf het bureaublad.

2 Klik op "Edit" uit de lijst met opties. Het venster Build Toolbox verschijnt.

3 Klik op "Nieuw Script" om een ​​leeg stukje code te ontvangen. Dit is waar u de codering van een vector uit te voeren kunt invoeren.

4 Verklaar het object dat u wilt een vector opdracht uit te voeren met door het intikken van "vector id;" en vervang "id" met de naam van het object dat u wilt plaatsen.

5 Typ de coördinaten van de locatie waar u het object wilt plaatsen:

float x = #;
zweven y = #;
float z = #;

Vervang de "#" het nummer van de actuele coördinaten.

6 Typ de opdracht van de actie die u wilt uitvoeren, zoals een rotatie commando, direct onder de coördinaten. Dit zal het object te plaatsen op de opgegeven locatie, voer vervolgens de actie die u geboden wanneer u het bestand op te slaan.