Hoe te beschermen Veiligheid op Facebook

Terwijl Facebook is een waardevol social networking tool, is het belangrijk om uw veiligheid en uw privacy op het te beschermen. Hier is een blik op hoe de veiligheid te beschermen op Facebook.

instructies

1 Gebruik maken van de beperkte lijst met profielen. Deze lijst is een groep van Facebook-vrienden die alleen toegestaan ​​de beperkte aspecten van uw profiel te zien. Om vrienden aan deze lijst toe te voegen, ga naar de top van je profiel. Je zult een tab met de tekst "vrienden." Nadat u op dat tabblad, vindt u een tabblad zien onder de juiste titel "vriendenlijsten." Klik op het tabblad dat zegt: "beperkte profiel." Er zal een doos voor het invoeren van de namen van de vrienden die je wilt toevoegen aan die lijst.

2 Wijzig de privacy-instellingen op je profiel. Je kunt gewoon bepalen hoeveel van je profiel je vrienden (en de mensen in je netwerk) kan zien. Wanneer u zich aanmeldt op Facebook, zal je een set van tabbladen in de rechter bovenhoek te zien. Klik op het tabblad gemarkeerd met "privacy". Klik vervolgens op de tab gemarkeerd "profiel." Van daar, zult u in staat om de toegang te beperken tot aspecten van je profiel, zoals status updates, foto's van tag van jullie, de lijst van vrienden en de muur . Op elke functie, zullen er drop-down menu om je profiel te beperken tot uw netwerk, vrienden van vrienden of vrienden. Van daaruit kunt u ook uw privacy-instellingen aan te passen. U kunt mensen toevoegen door de naam of voeg uw beperkte lijst met profielen.

3 Wijzig de privacy-instellingen van de zoekfunctie. Onder de privacy pagina, is er ook een functie met de markering "zoeken". Van daaruit kunt u bepalen wie kunt zoeken voor u en hoe u contact kan worden opgenomen. Onder de zoekfunctie, is er een drop-down box waarmee u kunt bepalen wie kunt zoeken naar je (iedereen, netwerken, vrienden of vrienden, of gewoon vrienden). Daarnaast kunt u uw privacy-instellingen voor degenen die niet je profiel kan zien aan te passen. U kunt zelf bepalen wie uw foto ziet en je vrienden lijst, wie je berichten kan sturen en wie kun je toevoegen als vriend.

4 Wijzig de privacy-instellingen van uw Facebook-toepassingen. Te regelen wie uw Facebook-toepassingen ziet, ga dan naar de kolom toepassingen op de linkerkant. Klik op het tabblad met de vermelding "bewerken." Daar, zult u worden genomen om de menu-toepassingen. Van daaruit kunt u bepalen wie elke toepassing ziet en of de toepassing verschijnt op Facebook nieuwsfeeds. U kunt zelfs een applicatie te verwijderen, indien nodig.

5 Gebruik uw gezond verstand. Er zijn vele redenen om uw veiligheid op Facebook te beschermen. Net als overal op het internet, je weet maar nooit wie er die er zijn en of ze liegen over wie ze zijn. Ik meestal laat mijn profiel open voor mensen in mijn school-netwerk, maar ik gebruik de privacy-instellingen overal elders. Terwijl Facebook is een waardevolle manier om in contact te blijven met vrienden (en om te netwerken met nieuwe mensen), loont het om uw veiligheid te beschermen. Als al het andere faalt, vertrouw op je instincten.

Hints

  • Werkgevers presteren vaak antecedentenonderzoek op Facebook, dus het is verstandig om persoonlijke informatie (party's, politieke kandidaten u te ondersteunen of zelfs uw lijst van vrienden) te blokkeren. U kunt ook aanpassen van de zoekfuncties om te voorkomen dat het vinden van je in de eerste plaats.
  • Voor je veiligheid, op zijn hoede voor het aanvaarden van vriendschapsverzoeken van mensen die je niet kent. Tenzij ik weet dat een persoon is betrouwbaar, ik meestal accepteren alleen vriend verzoeken van real-life vrienden en de mensen van mijn school.