Hoe je geheugen van iMesh Bevrijd

IMesh is een peer-to-peer of P2P, file sharing programma waarmee gebruikers muziek, artwork en video's direct, zonder het gebruik van een centrale server. IMesh is aangesloten bij iTunes; kunt u bestanden downloaden tijdens de gratis proefperiode van 14 dagen, maar je moet een kleine vergoeding betalen om ze daarna te houden.
Een probleem met iMesh is het hoge gebruik van het geheugen dat kan ertoe leiden dat uw computer langzaam uit te voeren. Om dit op te lossen, cap iMesh's geheugengebruik.

instructies

1 Open iMesh, klik op "File" en "Voorkeuren."

2 Klik op "Verbindingen." Kijk in de keuzelijst voor het aantal gelijktijdige downloads en uploads. De standaardinstellingen zijn 10 downloads en twee uploads.

3 Reset deze waarden met behulp van de pijlen of het typen van het nummer. Beperking van het aantal downloads en uploads vermindert de hoeveelheid bandbreedte en geheugen vereist door de toepassing. Klik op "Apply" en "OK".

4 Druk op "Ctrl", "Shift" en "Esc" gelijktijdig naar de Task Manager te openen.

5 Klik met de rechtermuisknop op de optie iMesh onder het tabblad Toepassingen en selecteer "Go To Process."

6 Klik op 'Proces beëindigen. " Dit sluit het venster iMesh en bevrijdt elke ruimte werd gebruikt.

Hints

  • Download één of twee bestanden op een tijd om je geheugen verbruik laag te houden. Dit maakt het ook mogelijk bestanden sneller downloaden, omdat de bandbreedte niet is verspreid over meerdere bestanden.