Hoe kan ik een iPod Touch's Music Transfer naar Windows

Hoe kan ik een iPod Touch's Music Transfer naar Windows


In het geval van een harde schijf kapot gaat, zonder back-up, een iPod, zoals de iPod touch, kan de enige bron moet u uw muziekbibliotheek op te slaan zijn. Helaas heeft Apple iTunes zo ontworpen dat het alleen muziek kan overbrengen van iTunes naar een iPod-apparaat --- niet andersom. Gelukkig zijn er een aantal programma's online beschikbaar om u te helpen uw muziekcollectie hersteld.

instructies

1 Download en installeer de iPod-to-Windows-software programma van uw keuze. Zie het gedeelte Bronnen voor verschillende opties.

2 Sluit iTunes als het geopend is, dan start uw programma. Selecteer alle nummers die u wilt kopiƫren van uw iPod touch aan op uw computer. Klik op de "Kopiƫren naar PC" icoon.

3 Selecteer de map op de pc waarop u wilt dat uw muziek te worden gezonden. Vink het vakje aan naast "Import Mijn muziek aan iTunes 'als u wilt dat uw muziek te verschijnen in iTunes als het eenmaal is overgebracht. Selecteer een optie in het venster onder die zal bepalen hoe uw muziek zal worden georganiseerd op uw harde schijf. Klik op 'OK'.

4 Wacht tot het programma informeert u dat het proces is voltooid. Klik op 'OK'. Gebruik uw iPod touch niet los.

5 Lanceren iTunes en bevestigen dat uw songs met succes zijn overgedragen. Koppel uw iPod touch.

Hints

  • Al deze programma's werken ook voor iPhones.
  • U moet doorgaan met behulp van welke software programma dat u hebt gekozen om muziek over te zetten tussen uw iPod touch en de computer in de toekomst. Zelfs als je al je muziek rechtstreeks naar iTunes verplaatsen, waardoor het apparaat te synchroniseren met uw computer kan al uw applicaties, contacten en foto's te verwijderen.