Hoe PDF Content naar Word Move

Hoe PDF Content naar Word Move


Een van de belangrijkste voordelen van een PDF of Portable Document Format, is veiligheid. U kunt documenten verzenden naar een groot aantal ontvangers, en het maakt niet uit wat voor soort software die ze gebruiken, zullen ze niet in staat zijn om herzieningen zolang het blijft een PDF te maken om het bestand. Toch kan informatie worden gehaald uit een PDF-bestand zonder het te converteren naar een nieuw bestand type. U kunt PDF-tekstinhoud snel naar Word.

instructies

1 Open uw PDF-bestand en je Microsoft Word-programma. Als u verhuist inhoud aan een bestaand Word-document, klikt u op "File" en vervolgens op "Open" op uw Word-werkbalk. Een dialoogvenster wordt geopend, zodat u uw documenten te bladeren om het bestand te zoeken. Nadat u het document hebt gevonden, markeren en klik op "Open" in het dialoogvenster.

2 Haal alles uit uw PDF-bestand venster. Selecteer de inhoud die u wilt verplaatsen naar uw Word-document met behulp van de "Select Text" knop. Deze knop kan worden geïdentificeerd door een cursor symbool en een pijl.

3 Klik op "Edit" en vervolgens op "Copy" op de bovenste werkbalk. Vervolgens heropenen het venster van Microsoft Word. Klik op "Edit" en vervolgens "Plakken" om de gekopieerde inhoud invoegen.

Hints

  • Terwijl de tekst soepel kan overdragen, kunnen tekenstijlen en graphics niet worden gekopieerd en geplakt uit PDF to Word.