Hoe kan ik een domein met GoDaddy loslaten

Met de concurrentie op de markten rond te shoppen voor een nieuw domein registrar kan u geld besparen. Als u gebruik maakt van GoDaddy nu als uw registrar en wilt overschakelen, GoDaddy houdt het proces eenvoudig. Er zijn slechts een paar vereiste stappen, en je moet een aantal van deze te beheren via uw nieuwe domeinnaam registrar. Nadat u de stappen te voltooien, zal uw domeinnaam worden overgedragen binnen 5-7 werkdagen.

instructies

1 Start uw domein verhuizen met uw nieuwe domeinnaam registrar. Dit proces zal variƫren. Vraag aan de helpdesk aan de nieuwe registrar om hulp.

2 Open uw domeinnaam bij GoDaddy. Log in op "Account Manager" en klik op "Domain Manager" onder "Mijn producten." Klik op "vergrendelen" en de-selecteer "Lock" om het domein te ontgrendelen. Klik op "OK" twee keer om de instellingen op te slaan.

3 Controleer of u een vergunning code voor uw nieuwe registrar nodig. Als je dat doet, meldt u zich weer in "Account Manager". Ga terug naar "Domain Manager" en onder "Domain Information," klik op de "Verzenden via e-mail" voor "Authorization Code" en vervolgens op "OK" twee keer om uw instellingen op te slaan en de e-mail verzonden.

4 Wachten op een e-mail van GoDaddy met instructies voor het voltooien van de overdracht. Als u alle stappen hebt gevolgd tot op dit punt, zal GoDaddy automatisch de overdracht aanvraag aan te vullen na vijf dagen als ze niet van u horen. Wanneer de overdracht is voltooid, zal GoDaddy u een definitieve bevestiging e-mail.