Hoe de APC LS 700 batterij te vervangen

Hoe de APC LS 700 batterij te vervangen


De APC LS 700 is een batterij back-up en power-overspanningsbeveiliging systeem ontworpen om uw computer thuis te beschermen. In het geval van een stroomstoring, de back-up batterij houdt het voeden van uw computer voor een korte periode, zodat u veilig afsluiten van de computer. De overspanningsbeveiliging betekent dat uw modems en andere gevoelige computerapparatuur worden beschermd tegen plotselinge verhoogde macht, die schade kan veroorzaken. Vervangen van de batterij in uw APC LS 700 is een eenvoudige procedure.

instructies

1 Plaats uw APC LS 700 op een tafel. Verplaats de unit naar u toe met behulp van je handen, zodat de rand van het apparaat is in lijn met de rand van de tafel.

2 Schuif het deksel van het batterijcompartiment aan de voorzijde van de APC LS 700 naar beneden met je vingers. Let op de batterij, die een tab "pull" op de voorzijde heeft.

3 Trek het lipje aan de voorkant van de batterij in de richting van u met uw vingers. De batterij schuift een beetje.

4 Leg je hand over het gedeelte van de batterij die is iets uit het batterijcompartiment, pakt u het stevig vast en trek hem verder naar u toe. De draden die verbinding tussen de accu en de APC LS 700 automatisch wordt verbroken als u de batterij eruit te trekken. Verwijder de batterij volledig en leg deze aan de kant.

5 Plaats de vervangende APC LS 700 batterij halverwege in het batterijcompartiment. Sluit de twee draden die zich uitstrekken van het batterijcompartiment op de klemmen aan de rechterzijde van de batterij. De metalen aansluitingen aan de uiteinden van de draden gewoon aansluiten op de terminal sockets, dus gebruik je vingers om de connectoren te duwen volledig op zijn plaats. De rode draad wordt aangesloten op de accu rood gekleurd, en de zwarte draad wordt aangesloten op de accu terminal kleur zwart.

6 Duw de batterij in het batterijcompartiment zo ver als het gaat. Schuif het batterijcompartiment omhoog met behulp van uw hand, zodat deze stevig gesloten.

Hints

  • Het is niet nodig de APC LS 700 uit te schakelen of loskoppelen van uw computer terwijl u de batterij te vervangen, op voorwaarde dat de batterij is eigenlijk niet in de backup-modus voeden van uw computer.
  • Het is gebruikelijk om kleine vonken te zien als je de draden van het batterijcompartiment om de vervangende accu aan te sluiten.