Waar kan ik recyclen een computer?

Omdat er nieuwe ontwikkelingen in de technologie elke dag, duurt het niet lang duren voor uw computer ouderwets te worden. Dit zijn omvangrijke onderdelen van de uitrusting en typisch vervangen om de paar jaar, dus het is moeilijk om te overwegen het gooien van een computer in de prullenbak als er veel toepassingen voor oude computers - hoe gedateerd ze ook mogen zijn.

Veiligheids maatregelen

Voordat dropping elke computer voor recycling uit, zorg ervoor dat alle persoonlijke informatie die kan leiden tot identiteitsdiefstal te verwijderen. Het is altijd het beste om alle opgeslagen documenten te verwijderen. Ook duidelijk uw Internet geschiedenis. Dit kan gedaan worden met of zonder een internetverbinding. Open uw webbrowser en klik op "Extra" en vervolgens "Internet-opties." Klik op 'Cookies verwijderen "en vervolgens" Bestanden verwijderen "en vervolgens" Clear History Internet. " Na persoonlijke documenten te verwijderen, ook niet vergeten om uw prullenbak, dat is waar de verwijderde documenten worden opgeslagen totdat u de prullenbak leeg leeg.

Staples

Overweeg Staples kantoor aanbod winkels, waarmee u op elke computer te recyclen en / of monitor, ongeacht het merk of leeftijd. De computer hoeft niet te hebben gekocht van een Staples winkel om het daar te recyclen. Staples zal doorgaans rekenen een vergoeding van $ 10 voor behandeling en recycling te dekken. Drop off uw oude computer op elk Staples en het zal het uw handen onmiddellijk uit; Geen behoefte om de computer mailen naar een recyclingbedrijf.

My Green Electronics

Neem contact op met My Green Electronics, een organisatie die u rechtstreeks naar uw dichtstbijzijnde computer recyclingbedrijf. Bezoek zijn website, typ uw postcode, en vindt u een kaart worden gegeven, samen met de contactgegevens van het bedrijf en de werknemer u contact moet opnemen. My Green Electronics Website: http://www.mygreenelectronics.org/

Earth 911

Neem contact op met Earth 911, een organisatie gewijd aan elektronica recycling. Bezoek zijn website, en je krijgt een lijst van de lokale plaatsen die je kunt afzetten van uw computer of stuur het in voor recycling worden gegeven. Earth 911 website: http://earth911.com/electronics/