Hoe te gebruiken Tweak UI op uw computer aanpassen

Hoe te gebruiken Tweak UI op uw computer aanpassen. Gebruik Tweak UI, onderdeel van het Windows 95 PowerToys pakket en meegeleverd met Windows 98, om desktop-instellingen en pictogrammen eenvoudig te wijzigen en Windows te versnellen door het uitschakelen van onderdelen.

instructies

1 Installeer Tweak UI van Windows 98-cd of een gedownload bestand. (Zie "How to Get Tweak UI" in Verwante eHows voor instructies.)

2 Herstart de computer.

3 Open de nieuwe Tweak UI control panel.

4 Klik op het tabblad Algemeen en volg de instructies om animaties, vloeiend schuiven en andere stock Windows-functies uitschakelen.

5 Klik op het tabblad Opstarten en volg de instructies om te voorkomen dat Schijfcontrole automatisch worden uitgevoerd bij het opstarten.

6 Klik op het tabblad Paranoia en volg de instructies om te voorkomen dat Windows het opruimen van uw systeem bij het opstarten of Run, documenten en URL-geschiedenis mappen verwijderen bij het opstarten.

7 Klik op het tabblad Bureaublad en volg de instructies om ongewenste pictogrammen op het bureaublad, zoals MSN te verwijderen.

8 Klik op de Add / Remove tab en volg de instructies om uw Add bewerken / Remove Programs menu.

9 Klik op het tabblad IE4 en volg de instructies om Active Desktop uit te schakelen en Favorieten en documenten mappen verwijderen uit het menu Start.

10 Gebruik de andere tabbladen om andere instellingen aan te passen.

Hints

  • Tenzij je de computer opstart op een dagelijkse basis, niet proberen om het opstartproces te versnellen.
  • Als u geen instellingen kiezen voor iets in Tweak UI kunt vinden, kunt u mogelijk aan te passen met behulp van het Windows-register. Zie Verwante eHows voor meer informatie over het Windows-register.