Hoe maak je een Lexmark printer te installeren

Hoe maak je een Lexmark printer te installeren


Als u een nieuwe Lexmark printer hebt gekocht, moet u een aantal stappen te zetten hardware componenten en software te installeren op uw computer voordat u in staat om uw nieuwe printer zal volgen. Weten welke stappen te volgen en de volgorde waarin de stappen te nemen zal ervoor zorgen dat uw nieuwe printer goed zal werken. Het zal ook helpen bij het nauwkeurig eventuele problemen die zich voor of nadat u klaar bent met het opzetten van uw Lexmark-printer kunnen voordoen op te lossen.

instructies

1 Schakel de printer. Steek het netsnoer aan de achterkant van de printer en druk op de knop een keer om de printer aan te zetten. Als de printer niet reageert, controleer dan of de stekker volledig is aangesloten op de printer en het stopcontact.

2 Plaats inktcartridges. Als u een inkjet printer, uitpakken van de inktpatronen die bij uw printer is geleverd en veilig bevestig ze in de printer cartridgewagen in de printer. Hoe wordt de inkjet cartridges zal variëren afhankelijk van het model van uw Lexmark printer. Ongeacht het model, moet je niet handmatig de printcartridgewagen slepen over om de cartridges te installeren. Alle inkjet modellen hebben een wagen die automatisch verplaatst, zodat u eenvoudig toegang voor het installeren van cartridges. Zorg ervoor dat de inktpatronen goed zijn vastgezet in de wagen voor het gebruik van de printer.

3 Steek de USB-kabel aan op de printer. Steek het type B-connector einde (het kleinere vierkant end) van de USB-kabel in de daarvoor bestemde poort op de printer. Steek de USB-stick in de computer totdat u hierom wordt gevraagd door de installatie-cd.

4 Plaats en voer de installatie-cd. De meeste computers zal het setup-programma automatisch nadat u de cd uit te voeren. Als uw computer dit niet automatisch gebeurt, selecteer uw cd-station en de inhoud van de cd te verkennen. Dubbelklik op het bestand "setup.exe". Volg de aanwijzingen van de installatie-programma biedt.

5 Druk een testpagina af. Nadat u klaar bent met het installeren van de software voor uw printer, krijgt u de optie om een ​​testpagina af te drukken. Dit zal bevestigen of de installatie en configuratie is geslaagd. Zorg ervoor dat u papier voor het afdrukken van een testpagina hebt geladen in de juiste lade.

Hints

  • Om ervoor te zorgen dat de installatie van de Lexmark printer niet wordt onderbroken, sluit alle programma's en vensters die u kunt openen en op uw computer voordat u de installatie uitvoert hebben CD.If u de installatie-cd die bij de Lexmark printer, bezoek kwam misplaatst de Lexmark website, zoeken naar uw printer model en download de juiste software en drivers.Most nieuwe printers komen niet met een USB-kabel. U moet een aan te schaffen voordat je in staat om uw printer zal zijn.
  • Voordat u de printer, zorg ervoor dat alle van de op de printer verpakking inhoud is er. Als stukken ontbreken, de terugkeer van de printer aan de winkelier, bel dan de Lexmark Technische Ondersteuning hotline of bezoekt u de Lexmark website voor andere contact methoden.