Hoe om te weten wanneer Twitter Followers Verlaat

Als iemand die je volgt op Twitter, kunt u hun naam in uw lijst van "volgelingen" van je profielpagina. Als iemand stopt na je, of "unfollows" u, de naam verdwijnt uit die lijst, maar Twitter u niet op de hoogte. Er zijn verschillende web-gebaseerde diensten die het gemakkelijk maken om te weten wanneer een van je volgers op Twitter u heeft unfollowed. Deze diensten vergelijken de Twitter-accounts die je volgt met degenen die je volgt.

instructies

1 Meld u aan bij de Twitter-website met behulp van een webbrowser.

2 Open een nieuw venster of tabblad in uw browser. Ga naar een website die tracks die na een Twitter-account. Voor sommige diensten, zoals FriendorFollow vereisen slechts uw Twitter gebruikersnaam. Anderen, zoals Tweeter Karma, dient u in te loggen met je Twitter gebruikersnaam en wachtwoord.

3 Wacht tot de website aan je followers en wie je volgt bijhouden. De tijd die dit kost is afhankelijk van hoeveel mensen je volgt.

4 Kijk naar de lijst van accounts die je volgt, maar die niet terug volgen je.

5 Controleer of elk gerapporteerd naam vermeld als je niet volgt nauwkeurig is door dubbele controle op hun profiel op Twitter. (Deze diensten af ​​en toe weet te maken fouten.) U kunt dit doen door te klikken op de naam. De Twitter-account profiel wordt geopend in een nieuw venster.

6 Zorg ervoor dat u bent ingelogd op Twitter. Kijk voor een "Message" knop onder elk profiel, naast de knop die zegt "Na." De "Message" knop betekent dat u die persoon sturen een Direct Message (DM), wat betekent dat de persoon die je volgt. Als u niet beschikt over een "Message" knop zien, betekent dit dat persoon die je niet volgt.

7 Ga naar je eigen profielpagina en noteer het aantal personen die jou volgen. Als dat aantal daalt, heeft iemand die je unfollowed. Herhaal de voorgaande stappen om uit te vinden wie het was. Als alternatief kunt u zich abonneren op een bron, zoals UseQwitter, die u een e-mail laten zien wie je elke dag heeft unfollowed stuurt.

Hints

  • Wees voorzichtig met diensten die u toelaten om automatisch unfollow of volg mensen op Twitter. Twitter ontmoedigt het gebruik ervan en kunnen uw account op te schorten. Lees Twitter Automation Regels en Best Practices.