Hoe opmaken in Word 2007

Hoe opmaken in Word 2007


Opmaak in Word 2007 is veranderd van vorige versies. De basis pictogrammen op de vorige "Opmaak" werkbalk bevinden zich op het tabblad "Thuis" in Word 2007 eenvoudig formatteren in Word 2007 met behulp van de "Thuis" tab of de "Mini Toolbar."

instructies

Format De Home Tab

1 Open Microsoft Word 2007 door te dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad. Of klik op de knop "Start", hang naar "Programma's", dan hang naar "Microsoft Office" en selecteer "Microsoft Word 2007."

2 Typ de tekst voor uw document.

3 Markeer de tekst die u wilt opmaken. U kunt de tekst op veel verschillende manieren te markeren. Dubbelklik om een ​​enkel woord te selecteren. Klik en sleep de muis om zoveel tekst markeren als u wilt. Beweeg de muis om de linkermarge en single-klik om een ​​rij van tekst te markeren, dubbelklikt u op om een ​​hele paragraaf te markeren of klik drie keer om het hele document te markeren. "Ctrl" plus "A" zal het hele document te selecteren.

4 Klik op het tabblad "Thuis", als het nog niet is geselecteerd.

5 Klik op een van de opmaakopties in het tabblad Start lint. Opties zijn onder andere lettergrootte, lettertype kleur, vet, cursief, paragraaf uitlijning, inspringen, opsommingstekens en nummering. Doorgaan tekst te selecteren en met behulp van de "Font" en "Paragraaf" gebieden onder het tabblad Start om tekst op te maken.

Format Met behulp van de Mini Toolbar

6 Volg stap 1 tot en met 3 hierboven.

7 Klik met de rechtermuisknop op de tekst om de Mini Toolbar openen. Opmerking: Bij het selecteren van de tekst, de Mini Toolbar verschijnt. Als u niet de muis om de Mini Toolbar zweven, zal het verdwijnen. Klik met de rechtermuisknop opent de Mini Toolbar boven het snelmenu klik met de rechtermuisknop.

8 Klik op een van de opmaakopties op de Mini Toolbar. Opties zijn onder andere lettergrootte, lettertype, vet, cursief, paragraaf uitlijning en stijlen.