Hoe maak je een phpBB Style Met behulp van WordPress uploaden

Sinds de release van WordPress, een content management systeem met honderden miljoenen downloads 2003, hebben veel ontwikkelaars plugins geschreven om het systeem aan te vullen zoals een integratie met phpBB, een soort forum systeem. Net als alle andere forums, kunt u de visuele stijl van uw geïntegreerde phpBB forum veranderen. Het uploaden van de stijl op het forum is het hetzelfde, of het is geïntegreerd met WordPress of niet.

instructies

1 Download de gewenste phpBB stijl van de bekende website. De officiële website heeft zijn eigen stijl database. Vergeet niet het bestand pad waar je het downloaden van bestanden.

2 Zoek het gedownloade bestand, dat een zip-bestand zal zijn. Met de rechtermuisknop op het bestand en klik op "Extract hier." Wacht tot de inhoud te extraheren.

3 Open uw website file manager. Afhankelijk van of u de gastheer cPanel gebruiken of een FTP-programma, zal de exacte stappen om dit te variëren.

4 Klik en sleep de uitgepakte map in de map stijlen. Dit is altijd de map "stijlen" in de map van uw forum. Bijvoorbeeld, als u uw bord met de naam "phpBB," de map stijlen is "stijlen" binnen "phpBB."