Hoe te verwijderen AnyDVD

Wanneer een toepassing zoals AnyDVD vertraagt ​​de prestaties van je systeem of je gewoon niet meer gebruiken, kunt u deze verwijderen met een eenvoudige, basisstappen. Deze software stelt u in staat om zich te ontdoen van de kopieerbeveiliging op een dvd-film op uw computer-station te krijgen. Het kan ook te ontdoen van een dvd-functies, zoals ondertiteling. Hoewel dit is een vindingrijke tool, kan het niet zijn wat je nodig hebt of wat je zoekt. Gelukkig kunt u deze verwijderen met de Windows inheemse verwijderen functie.

instructies

1 Druk "CTRL" "Escape" en "omlaag" tegelijk. Kijk onder het tabblad "Applications" om ervoor te zorgen dat AnyDVD niet actief is. Als het is, klik erop en kies "Taak beëindigen." Verlaat de Task Manager.

2 Klik op "Start", "Configuratiescherm" en vervolgens op "Een programma verwijderen."

3 Selecteer "AnyDVD" onder de lijst met programma's. Klik op "Installatie ongedaan maken" en klik op "Doorgaan" Als de gebruikersaccount Prompt displays.

4 Klik op "Next" op de aanwijzingen op het scherm om het verwijderen te voltooien. Laat uw systeem te herstarten.

5 Klik op "Start" open "Computer." Dubbelklik op "C" en vervolgens "Program Files." Klik met de rechtermuisknop "AnyDVD" map en selecteer "Verwijderen." Open de "Prullenbak" en klik op "Leeg de prullenbak."