Wat zijn de boetes voor het downloaden Bit Torrents?

Wat zijn de boetes voor het downloaden Bit Torrents?


Bit Torrent is het type van peer-to-peer file sharing netwerk. Het kan worden gebruikt om elk type bestand delen. Aangezien de bestanden worden gedeeld door peers, kan dit type bestandsdeling sneller en goedkoper zijn dan andere methoden. In het algemeen bit torrent sharing werken vindt dit: Bestanden met ".torrent" extensie worden gedownload, de ".torrent" bestanden worden geladen in een bit torrent-client en in de client is waar de volledige bestand is gedownload van collega's die al hebben of een deel van het bestand.

Verduidelijking over de wettigheid van Bit Torrent Gebruik

Het is niet illegaal om bit torrents te gebruiken om legitieme gratis software te downloaden. Er zijn verschillende gratis programma's, films en muziek delen met bit torrent programma's die volledig legaal te downloaden. Het is alleen illegaal wanneer u het programma om auteursrechtelijk beschermd werk te downloaden gebruiken.

Misdrijf

Het misdrijf straf voor het downloaden van auteursrechtelijk beschermde werken is aanzienlijk minder dan een misdrijf. Iedereen belast met een misdrijf kan het hoofd bieden aan een jaar in de gevangenis en $ 100.000 aan boetes. Dit is de kleinste beschuldiging dat tegen u voor het downloaden van auteursrechtelijk beschermd materiaal kan worden gebracht.

zware misdaad

Als je gevangen downloaden auteursrechtelijk beschermde werken, en je bent belast met een misdrijf, de straf is veel ernstiger. Een eerste misdrijflast kunnen maximaal vijf jaar in de gevangenis en een $ 250.000 boete. Om te worden beschuldigd van een misdrijf, moet vier criteria worden voldaan: het werk moet worden beschermd, moet u gehandeld hebben van je eigen wil, je verspreid of gereproduceerd copyrighted materiaal en je maakte het toegankelijk zijn voor anderen om te downloaden.

Misdrijven en Bit Torrents

Het is belangrijk op te merken dat als je auteursrechtelijk beschermd materiaal downloaden bent via bit torrents, ben je vrijwel zeker het plegen van een misdrijf. Dit komt door de manier waarop bittorrents inherent ingesteld. Als je iets met een beetje torrent programma te downloaden, wordt u ook automatisch het beschikbaar maken voor anderen, zelfs als je het hele bestand nog niet hebt. Dit betekent dat je het verspreiden van auteursrechtelijk beschermd materiaal en maakt het toegankelijk zijn voor anderen om te downloaden.

recidive

Zoals elke misdaad, de straf voor recidive is meer hard. De boete blijft hetzelfde, maar u kunt het dubbele van de gevangenis tijd worden geconfronteerd als je gevangen downloaden van auteursrechtelijk materiaal meer dan eens.