Hoe de Windows XP Home OEM Disc Copy

Hoe de Windows XP Home OEM Disc Copy


Windows XP Home Edition Original Equipment Manufacturer of OEM, is een besturingssysteem dat komt voorgeïnstalleerd wanneer u een computer te kopen via een fabrikant van derden. U krijgt ook een Windows XP Home Edition OEM-cd, die je later kunt gebruiken om te herstellen of opnieuw te installeren Windows XP. Wilt u de inhoud van het Windows XP Home Edition OEM CD te beschermen, moet u een back-up van te maken op uw harde schijf.

instructies

1 Plaats de Windows XP Home Edition OEM-cd in het cd-station van uw computer en sluit het menu "Automatisch afspelen" als het opduikt.

2 Open Windows Verkenner door te dubbelklikken op ofwel de "Computer" of het pictogram "My Computer" op het Windows-bureaublad.

3 Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van het cd-station waarop de Windows XP Home Edition OEM schijf wordt geplaatst en selecteer 'Kopiëren'.

4 Dubbelklik op het pictogram van een 'lokale schijf' dat ten minste 700 MB vrije ruimte heeft. Eenmaal binnen, klik met de rechtermuisknop en kies 'Plakken' om de inhoud in de Windows XP Home Edition OEM-disc op de harde schijf te kopiëren.