Hoe maak je een groep aanmaken op Facebook & Anderen uitnodigen

Hoe maak je een groep aanmaken op Facebook & Anderen uitnodigen


Facebook groepen zijn een goede manier om organisaties of groepen op de hoogte van informatie te houden, in contact blijven met elkaar en post foto's en event informatie. School alumni, kerkelijke groepen of zakelijke groepen zijn slechts enkele van de groepen die kunnen profiteren van Facebook groepen. Iemand moet de groep eerst maken, en dan kun je anderen om je groep aan te sluiten uit te nodigen. Zodra leden worden toegevoegd, kunnen ze ook informatie en foto's van de groep pagina te plaatsen.

instructies

Creëer een groep

1 Meld u aan bij uw Facebook-account.

2 Klik op "Create Group", die is opgenomen in de tweede set opties onder je profiel foto aan de linkerkant van je startpagina. Mogelijk moet u klikken op "Alle" of "Meer" om deze optie te zien als u al een aantal bestaande groepen.

3 Vul de gegevens voor de groep die u maakt. Dit omvat uw groepsnaam, geen leden die u wilt toevoegen en een privacy-instelling. U kunt uw privacy setting door te klikken op het pijltje naast de "Privacy" in de "Create Group" box en het selecteren van één van de drie privacy-opties. Het selecteren van "Closed" betekent dat iedereen kan de groep zien en wie er in zit, maar alleen de leden te zien berichten. Een "Open" privacy-instelling kan iedereen van de groep, die er in zit en wat de leden te posten zien. Een instelling van "Secret" laat alleen leden van de groep, die er in zit en wat de leden te posten zien.

4 Klik op "Create Group" wanneer u klaar bent met het invoeren van de groep informatie. Facebook brengt u naar de pagina van de groep.

5 Klik op "Edit Group" in de rechterbovenhoek van de pagina meer informatie groep in te vullen. U kunt toevoegen een groep beschrijving, stelt een groep e-mailadres, voeg een groepsfoto en het beheer van de leden.

Anderen uitnodigen

6 Meld u aan bij uw Facebook-account.

7 Klik op de groep waaraan u wilt vrienden uit je groepen uit te nodigen aan de linkerkant van je startpagina, onder je profielfoto.

8 Klik op "Friends Group toevoegen" aan de rechterkant van de groep pagina.

9 Typ in de naam van uw vriend, en klik op "toevoegen." Een lijst van uw vrienden bevolkt nadat u de eerste paar letters in te voeren, en u kunt op de specifieke vriend die u wilt toevoegen klikt.