Hoe opzetten van een website en maken Geld

Hoe opzetten van een website en maken Geld


Het opzetten van een website om geld te vervangen of aan te vullen uw inkomen te maken is erg populair geworden. Blogs zijn een makkelijke manier om te beginnen op het internet, en sommigen zullen toestaan ​​om geld te genereren advertenties om inkomsten te genereren toe te voegen. Als u interesse of expertise op een bepaald gebied, kunt u uw ervaring om te zetten in een inkomstenstroom. Hoewel zeker niet een get-rich-quick-oplossing, het is een haalbare optie is voor degenen die bereid zijn in het werk zetten om de klus te klaren.

instructies

1 Het ontwikkelen van een business idee voor een website dat bevorderlijk is voor het genereren van inkomsten. Identificeer een niche die u interesse in en kan ongeveer op een consistente basis te schrijven. Onderzoek doen om vast te stellen of het een haalbaar is, rekening houdend met uw concurrentie en uw klant. Zult u in staat in te breken in de top 20 op de resultaten van zoekmachines? Zullen de mensen die geïnteresseerd zijn in uw website om te zetten in klanten van de producten die u vertegenwoordigt?

2 Kies een domeinnaam voor uw website. Als u uw on-page zoekmachine optimalisatie (SEO) te helpen, kiezen voor een domeinnaam die uw zoekwoord, de belangrijkste idee van uw site bevat. Koop een domein URL van een domein registratie site. Koop een .com indien beschikbaar. Als .com is niet beschikbaar voor aankoop, koop een .net of .org, in die volgorde van voorkeur.

3 Selecteer een platform of software op uw blog op te bouwen, of vrijstaand, waar je een hosting bedrijf host uw account voor u --- of een online structuur, waar ze hosten voor u. Veel online gehoste blogs zal niet toestaan ​​dat zelf te gelde maken. Veel kabel internet accounts zijn onder andere een website met de kosten van uw account. Onderzoek welke weg het beste in uw toepassing.

4 Stel uw blog of website en voeg inhoud te krijgen geïndexeerd door de Google bot. Weergave van de inhoud, en ranking op de zoekmachines, zorgt ervoor dat de lezers vindt u; zonder lezers, je hebt niemand om te zetten in klanten. Schrijf kwalitatief goede artikelen die waarde om de tijd van uw lezer toe te voegen op uw site.

5 Meld je aan voor affiliate accounts. Affiliates zijn mensen die de producten van andere site te promoten. U kunt bedrijven die een groot aantal van de affiliate-op zoek naar websites vertegenwoordigen gebruiken of te zoeken naar individuele sites die lijst "Affiliates" op de bodem van hun homepage. Eenmaal goedgekeurd als een partner, zullen de bedrijven u e-mail waar ze hun advertenties te vinden en hoe je mensen om ze direct met uw eigen persoonlijke identificatie affiliate link. Door te klikken op uw advertentie stuurt uw lezers om een ​​gebied op de affiliate site, en je wordt beloond met een commissie als ze een aankoop doen.

6 Aanmelden voor een Google AdSense-account. Als je hun code toe te voegen aan uw website, zal Google advertenties op uw website op maat van uw site en de inhoud. Wanneer uw lezers klikken op die advertenties, wordt de lezer gericht naar de plaats waar ze dat punt kunnen kopen en je wordt beloond met een vooraf bepaalde vergoeding. Je hoeft niet bij te houden van alles te houden, Google doet dat allemaal, en ze sturen u een cheque als je een minimum bedrag hebt verdiend door de middelen die u selecteert.

7 Start een eBay affiliate account. Een eBay-account werkt op dezelfde manier als Google Adsense. Na goedkeuring, je de eBay-code toe te voegen aan uw site, en zij zullen dan voeg tekst advertenties die uw lezers te leiden van uw website naar eBay-veilingen die voor uw inhoud relevant zijn. U ontvangt een commissie elke keer dat een van uw lezers koopt de weergegeven veiling.