Hoe maak je een Drupal Threaded Discussion uitschakelen

Threaded discussies in forums kan lang worden en verzwaren van een server. Threaded discussies vaak sprake van meerdere side onderwerpen binnen één enkel onderwerp omdat mensen kunnen reageren hetzij aan de affiche van het eerste onderwerp of voor één enkel antwoord in een discussie. Threaded discussies kunnen ook verstoppen het forum met zeer oude berichten die kunnen worden herkauwt voor kant onderwerpen. Vergrendelen of uitschakelen van een schroefdraad discussie helpt om oude berichten in de archieven en helpt bij het genereren van nieuwe discussie in een forum. Het uitschakelen van een schroefdraad discussie over Drupal is zo eenvoudig uitschakelen of het instellen van commentaar op alleen-lezen.

instructies

1 Navigeer naar "Admin." Scroll naar beneden naar "Content Management," en dan ga naar "Content." Dit zal je naar een nieuwe pagina met een lijst van soorten inhoud ingeschakeld op Drupal.

2 Kies het "Forum" content sectie. Ga vervolgens naar beneden naar de bijzondere schroefdraad discussie die u wilt uitschakelen.

3 Klik op de discussie die u wilt uitschakelen. Dit brengt u naar een nieuw scherm met secties van verschillende eigenschappen.

4 Scroll naar beneden totdat je het gedeelte commentaar sectie te vinden. Er zijn drie opties: "handicap", "Alleen lezen" en "Read / Write". De huidige selectie moet "lezen / schrijven." Instellen van de opmerkingen van de draad op "Alleen lezen" zal alle reacties die eerder toegevoegd, zodat gebruikers nog steeds de oude draad kunt lezen te houden, maar het zal niet toestaan ​​dat nieuwe reacties worden geplaatst. Het kiezen van 'Uitgeschakeld' zal alle commentaar content van de draad te verwijderen.

5 Kies uw optie, en klik op "Save" aan de onderkant van het scherm. Navigeer naar de front-eindaanzicht van de draad aan de nieuwe optie testen.