Hoe kan ik XP Driver voor NIC Locate

NIC bestuurders zijn een reeks drivers ontworpen voor specifieke Ethernet-apparaten geproduceerd door een verscheidenheid van bedrijven. Zonder deze drivers, de Ethernet-apparaten niet goed in Windows XP werken. Om deze drivers op uw computer te installeren, moet u eerst te vinden en te downloaden van het internet, hetzij van de website van de fabrikant of van een online driver repository.

instructies

1 Lanceer uw favoriete browser.

2 Ga naar de website van de fabrikant voor uw specifieke Ethernet-driver. Als, bijvoorbeeld, heb je een Realtek Gigabit Ethernet-kaart, zou u naar de Realtek website.

3 Zoeken op de website voor de stuurprogramma's voor uw specifieke apparaat. De meeste fabrikanten zullen een sectie "Support", dat een lijst van downloadable drivers voor hun producten bevat hebben.

4 Navigeer naar een online bestuurder repository, indien de website van de fabrikant van de specifieke driver die u nodig hebt (zie "Bronnen") heeft.

5 Blader door de verschillende driver bibliotheken tot u de NIC-stuurprogramma te zoeken. De meeste websites hebben een commando "Zoeken" die u kunt gebruiken u uw chauffeur lokaliseren. Typt u de naam van het apparaat en je moet worden doorverwezen naar de downloadpagina.