Hoe maak ik een MP3 Voeg toe aan PowerPoint in Office 2007

Hoe maak ik een MP3 Voeg toe aan PowerPoint in Office 2007


Wanneer u een MP3-geluidsbestand toe te voegen aan een dia in PowerPoint 2007, wat je echt het toevoegen van een link naar een MP3 op uw computer. Terwijl de presentatie vlekkeloos zal draaien op uw computer (dat wil zeggen waarin de gekoppelde MP3-bestand bevat), zal het niet de MP3-bestanden af ​​te spelen als je een e-mail naar een andere computer. Om dit probleem op te lossen, zou je nodig hebt om insluiten (in tegenstelling tot link) van de MP3 in de dia. Echter, PowerPoint 2007 kunt u alleen insluiten WAV klinkt bestanden. Om dit te omzeilen, moet u een stukje gratis software die uw MP3 vermomt als een WAV-bestand zonder daadwerkelijk omzetten downloaden.

instructies

Vermommen uw MP3

1 Download CDex op de desktop van de website "sourceforge.net/projects/cdexos/."

2 Dubbelklik op het bureaublad icoon CDex om het te installeren.

3 Maak een nieuwe map voor uw presentatie. Verplaats alle van de reeds in uw presentatie bestanden (dwz graphics, sjablonen, dia's, geluidsbestanden, enz.) In deze map, met inbegrip van het MP3-bestand dat u wilt toevoegen.

4 Run CDex.

5 Klik op "Convert" van de belangrijkste CDex werkbalk en kies "RIFF-WAV (s) header toevoegen aan MP2 of MP3-bestand (s)". Dit opent een nieuw venster met de titel "Open" verschijnen veroorzaken.

6 Klik op de knop met een "..." (dwz een ellips), gelegen naast het "Directory" tekstveld. Dit zal een venster met de titel "Bladeren naar map" verschijnt veroorzaken.

7 Ga naar de map die u hebt gemaakt in stap 3 en klik op "OK." Hierdoor wordt het venster "Bladeren naar map" en een lijst van alle MP3-bestanden in die map zal verschijnen in het venster "Open" te sluiten.

8 Selecteer de MP3-bestand met uw cursor en klik op "Convert". Dit zal een bestand in de map te maken met dezelfde naam als uw MP3, maar met een ".WAV" bestandsextensie.

9 Sluiten CDex.

de MP3 toevoegen aan een dia

10 Open de presentatie in PowerPoint en trek de dia die u wilt de MP3 toe te voegen aan.

11 Klik op "Insert" op de main toolbar. Dit zal leiden tot een drop-down menu te verschijnen.

12 Rol uw cursor over "Geluiden" in het drop down menu, die zal leiden tot een extra menu te verschijnen.

13 Klik op "Geluid uit bestand." Dit zal leiden tot een map navigatie-venster om pop-up.

14 Navigeer naar de map van de MP3-bestand (van deel 1, stap 3), selecteer de "WAV" versie van het bestand met uw cursor en klik op "Insert". Dit zal het navigatievenster map te sluiten, maar leiden tot een nieuw dialoogvenster te openen.

15 Vink het vakje aan naast ofwel "Play Sound Automatisch" of "Speel geluid als erop wordt geklikt".

16 Klik op 'OK'. Een tijdelijke aanduiding voor de MP3 verschijnt nu op de dia.

Aanpassen Playback Timing

17 Klik met de rechtermuisknop placeholder van de MP3's op de dia.

18 Klik op "Geluid bewerken Object" uit het drop down menu. Dit zal een venster met de titel "Play Sound" te verschijnen veroorzaken.

19 Selecteer het tabblad "Effect" om te bepalen wanneer de MP3 begint en hoe het te stoppen.

20 Selecteer het tabblad "Timing" om de weergave van de MP3's coördineren met andere media in de dia. U kunt alleen spelen tot twee geluiden tegelijk per slide.

21 Selecteer het tabblad 'Instellingen' om de loop-weergave te controleren.

22 Klik op "OK" om af te sluiten.

Hints

  • placeholder icoon van de MP3's zal verschijnen in uw uiteindelijke presentatie als het doet tijdens het bewerken. Daarom, als u het automatisch afspelen en je hoeft niet naar de MP3 handmatig te stoppen, sleept u het pictogram buiten zichtbaar frame van de dia's (links of rechts). Op die manier zal je publiek niet afgeleid te worden door de aanwezigheid van een zichtbare pictogram dat nooit wordt geklikt.