Hoe maak je een Radeon HD 3850 Overclock

Hoe maak je een Radeon HD 3850 Overclock


De Radeon 3850, terwijl in staat om high-end graphics, is een van de oudere videokaarten op de markt, met ingang van 2010. Als u gebruik maakt van een Radeon 3850, kunt u vinden het nodig om meer macht hebben in de grafische kaart voor een aantal modern grafisch intensieve programma's. De grafische kaart werkt als een kleine processor, specifiek gericht op de verwerking van graphics. Om de graphics bron van een computer te maximaliseren, overclock de grafische kaart te duwen buiten de normale grenzen.

instructies

1 Download en installeer ATI gereedschappen uit techpowerup.com.

2 Open ATI Extra en selecteer de optie "Find Max Core." Dit proces zal tot het maximale niveau waarop u de grafische processor die op de Radeon 3850 en zet deze op dat niveau vast te stellen. Deze procedure kan enkele minuten duren.

3 Selecteer de optie "Find Max Mem." Dit vindt op dezelfde wijze en stelt de maximale veilige waarde voor on-board RAM uw Radeon 3850 grafische kaart.

4 Test de nieuwe instellingen door te kiezen voor "Scan voor Artifacts." Wanneer ATI gereedschap vaststelt artefacten, verminderen de waarden van de "kern" en "memory" instellingen door het verlagen van de schuif onder elke. Hertest tot ATI Gereedschap vindt geen artefacten.

5 Selecteer "Set Clock" om de nieuwe instellingen te behouden.