Hoe krijg je een Barcode Business Card

Hoe krijg je een Barcode Business Card


Visitekaartjes dragen belangrijke contactgegevens informatie over een persoon of bedrijf, dat is de reden waarom het is een essentieel marketing tool. Een visitekaartje moet aantrekkelijk zijn, maar je moet vitale informatie kan de ontvanger gemakkelijk te lezen bevatten. U kunt een streepjescode toe te voegen aan een visitekaartje waarmee de ontvangers te scannen met behulp van een mobiele telefoon uitgerust met een scanner of een ander scanapparaat. Het scannen van een visitekaartje elimineert de noodzaak om uw contactgegevens handmatig invoeren in een computer of mobiele telefoon waardoor het makkelijker voor de ontvanger om u toe te voegen aan zijn of haar lijst met contactpersonen.

instructies

Maak de Barcode Image

1 Bezoek een van de volgende websites voor toegang tot een gratis QR barcode genereren van software-programma: Goqr.me, Karem Erkan of Nokia.

2 Bekijk de barcode genereren van programma-interface die doorgaans wordt gepresenteerd op de website van de landing page. Kies het type informatie dat u wilt opnemen in de barcode op te nemen. Voer de informatie die u in uw visitekaartje in de daarvoor bestemde plaatsen op te nemen.

3 Klik op de "Genereer Code" knop, of bekijk barcode beeld automatisch weergegeven. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en klik op "Afbeelding opslaan als" het imago van de barcode op te slaan op uw computer.

4 Open in het opgeslagen barcode, en druk de afbeelding met behulp van een inkjet- of een laserprinter. Scan de barcode met behulp van een mobiele telefoon of andere apparaten die QR barcode scanning mogelijkheden hebben. Bekijk de geüploade informatie op de mobiele telefoon of apparaat om de juistheid ervan te controleren.

Maak de Business Card Yourself

5 Bezoek websites die u toelaten om het downloaden van een software-programma voor het creëren van visitekaartjes, zoals CNET, visitekaartjes MX en Belltech Systems (zie bronnen). Klik op de "Download" knop en volg de aanwijzingen op het scherm totdat u het downloaden te voltooien.

6 Open het programma en ontwerp je visitekaartje. Kies de grootte van de kaart die u wilt afdrukken, selecteert u de achtergrond, en type van de lay-out die u wilt toepassen. Voer alle informatie die u wenst in de kaart op te nemen, en kies het type, de grootte en de kleur van lettertypen. Upload de afbeelding QR barcode en een logo dat u wilt insluiten op de kaart lay-out, maar geen beeld van de barcode kleiner is dan 1 1/8 vierkante inch te maken.

7 Sla het ontwerp, met behulp van de programma-interface, en afdrukken van een steekproef van de kaart. Controleer of de kaart voor eventuele fouten en de nodige aanpassingen te doen. Druk de kaart opnieuw na het maken van de aanpassingen, en scan de kaart. Controleer de geüploade informatie in uw mobiele telefoon, of een apparaat dat vermogen om een ​​QR-barcode te scannen heeft. Print meer exemplaren van de kaart als er geen aanpassingen meer of correcties worden gemaakt.

Vraag een printer op de kaart drukken het voor u

8 Neem contact op met een commercieel printer die kan ontwerpen en afdrukken van uw visitekaartjes. Voorzie de printer alle nodige informatie die u wenst in het visitekaartje op te nemen. Kies de lay-out, achtergrond stijl, type en kleur van lettertypen uit de opties die door de printer.

9 Voorzie de printer met een kopie van een logo dat u wilt opnemen in het visitekaartje op te nemen, waaronder een afschrift imago van de barcode van, met behulp van een flash drive, geheugenkaart of door het aanbrengen van het beeld en logo om een ​​e-mailbericht naar de printer.

10 Het verkrijgen van een eerste exemplaar van de gedrukte visitekaartje en controleer de kopie voor eventuele fouten, of aanpassingen. Scan de barcode en controleer de geüploade gegevens op juistheid. Stuur de kaart samen met de nodige aanpassingen naar de printer. Een kopie van het visitekaartje nadat de printer de nodige aanpassingen heeft gemaakt en controleer of het weer voor eventuele fouten; scan de kaart opnieuw. Adviseren de printer te gaan en print de overige kaarten indien de barcode werkt en er niet meer aanpassingen.