Hoe te verwijderen IE8 en IE7 Restore

Hoe te verwijderen IE8 en IE7 Restore


Als u hebt bijgewerkt naar de achtste versie van Microsoft's Internet Explorer en wensen u niet had, dan kunt u Internet Explorer 7. herstellen verwijderen van IE8 is bijna net zo eenvoudig als het verwijderen van een ander programma op uw Windows-systeem. In Windows Vista wordt Internet Explorer 7 automatisch hersteld. Aangezien Windows 7 wordt geleverd met Internet Explorer 8, moet u de vorige versie handmatig te downloaden en te installeren.

instructies

1 Open het "Control Panel" in het menu "Start".

2 Selecteer "Programma's" en vervolgens op "Een programma verwijderen".

3 Selecteer "Windows-onderdelen in- of uitschakelen." In Windows Vista selecteert u "Geïnstalleerde updates".

4 Verwijder het vinkje bij "Internet Explorer 8" in de lijst van programma's en bevestig de actie. Op Windows Vista, dubbelklikt u op de "Internet Explorer 8" entry en selecteer "Yes" wanneer u wordt gevraagd om "verwijderen de update". De computer wordt opnieuw opgestart nadat het verwijderen is voltooid. Internet Explorer 7 zal automatisch worden hersteld op Windows Vista. Windows 7-gebruikers, gaat u naar de volgende stap.

5 Download Internet Explorer 7 van Microsoft (zie bronnen). Dubbelklik op het gedownloade bestand en volg de instructies op het scherm om IE7 te installeren. Mogelijk moet u uw computer opnieuw opstarten nadat de installatie is voltooid.