Hoe te converteren naar AVI MSWMM Met Software

Hoe te converteren naar AVI MSWMM Met Software


De MSWMM bestandsextensie wordt uitsluitend gebruikt voor Windows Movie Maker project bestanden. Deze bestanden bevatten alle video- en audio-opnamen toegevoegd aan het project, samen met eventuele effecten of opmaak gedaan om de video en audio. MSWMM bestanden worden alleen geaccepteerd in Windows Movie Maker, dus als je wilt de MSWMM bestand te converteren naar een AVI, moet u dit doen in Movie Maker.

instructies

1 Download en installeer Windows Movie Maker om uw systeem als het niet is geïnstalleerd. Movie Maker is een Windows-only software die op de Microsoft-website (zie bronnen) kan gratis worden gedownload.

2 Lancering Windows Movie Maker als het eenmaal is geïnstalleerd. Klik op het menu "Start", selecteer "Alle programma's" en scroll naar Windows Movie Maker in de lijst. Klik Movie Maker om het te openen.

3 Open het MSWMM bestand in Movie Maker door te klikken op "File" en "Open Project ..." In het venster dat verschijnt, gaat u naar de map die het MSWMM bestand bevat, klikt u op het bestand en druk op de knop "Open".

4 Keer terug naar het menu "Bestand" en kies "Film publiceren." Leave "Deze Computer" geselecteerd op de eerste pagina van de "Film publiceren" de wizard en klik op 'Volgende'.

5 Voer een naam voor het AVI-bestand in het daarvoor bestemde vak op het tweede scherm van de "Film publiceren" wizard. Klik op de knop "Browse" om een ​​output map te kiezen. Ga naar de map op uw harde schijf waar u het bestand wilt opslaan en klik op "OK" en druk op 'Volgende'.

6 Klik op de cirkel naast "Meer instellingen" om de functie te activeren. Klik op het pijltje om de drop-down menu en kies de optie "DV-AVI (NTSC)" uit de opties.

7 Druk op de knop 'Publiceren'. De MSWMM project wordt gepubliceerd als een AVI-filmbestand. Een voortgangsbalk volgt het uitgeefproces op het scherm.