Hoe om Yahoo te gebruiken als een proxy

Hoe om Yahoo te gebruiken als een proxy


Een proxy server is een computer die fungeert als een go-between tussen de lokale computer die u gebruikt en het internet. Wanneer u het web met behulp van een proxy-server te bladeren, is de computer die u gebruikt niet rechtstreeks verbinding met het internet. In plaats daarvan, het verbindt met de proxy-server. Je richt de proxy server naar de websites die u wilt bezoeken, en het is de proxy die wordt aangesloten op het internet om de informatie, die zij vervolgens gaat terug naar je computer te halen. Terwijl Yahoo! een officiƫle openbare proxy-server heeft, is er een manier om Yahoo! te gebruiken als een proxy.

instructies

1 Kijk omhoog huidige IP-adres van de computer door te gaan naar de "WhatIsMyIPAddress" website (zie bronnen). Noteer eigenlijke IP-adres van de computer.

2 Ga naar de Yahoo! huis webpagina.

3 Type "Babelfish" in de "Zoeken" box. Druk op "Enter" of klik op de knop "Zoeken" op de webpagina. De website Babel Fish moeten verschijnen aan de top van de zoekresultaten. Klik op de link om naar de website Babel Fish.

4 Enter "whatismyipaddress.com" naar aanleiding van de "http: //" protocol in de 'Vertaal een webpagina "box".

5 Klik op de "Selecteer van en naar taal" drop-down menu. Blader door de lijst. Markeer en klik op "Spaans in het Engels." Klik op de "Vertaal" knop.

6 Merk op hoe de WhatIsMyIPAddress dienst registreert een ander IP-adres van degene die je zojuist genoteerd in stap 1. Dit komt omdat Babel Fish is een dienst die biedt "gratis online tekst en webpagina's vertaling gereedschap." Dus als je deze tool gebruiken om te surfen op internet, deze dienst fungeert als een go-between tussen uw computer en de webpagina die u bezoekt om vertaaldiensten te bieden. Je richt Babel Fish naar de webpagina die u wilt "vertalen," Babel Fish haalt de informatie uit die pagina, vertaalt het en gaat het terug naar uw computer, net als een proxy-server. Sinds Babel Fish is degene eigenlijk informatie van de websites die u bezoekt het ophalen, het zichtbare IP-adres behoort Yahoo! in plaats van de computer die u gebruikt.

Hints

  • U kunt elke website-adres u in stap 4 in te voeren U werd alleen gevraagd naar de "whatismyipaddress.com" webadres in te voeren om aan te tonen hoe het gebruik van Babel Fish vertaaldienst verandert het IP-adres dat je computer registers. Als u taalfouten surfen op het web met behulp van deze service-ervaring, ga terug naar de Babel Fish homepage en kies een alternatieve "... in het Engels" optie in het "Selecteer van en naar taal" drop-down menu.