Hoe te verwijderen Creative Audigy 2

Hoe te verwijderen Creative Audigy 2


Creative Audigy 2 geluidskaart is een all-purpose geluidskaart die voldoet aan de behoeften van veel computergebruikers. Wanneer de kaart niet meer kunnen functioneren of de gebruiker wenst een andere geluidskaart installeren, maar de Audigy 2 kaart moet worden verwijderd. Potentiële conflicten en het gebruik van bestanden waarvan de hardware niet meer bestaat voorkomen, moet de drivers worden verwijderd wanneer de kaart uit het systeem wordt verwijderd. Het verwijderen van een Creative Audigy 2-geluidskaart is niet moeilijk, het algemeen is er slechts een paar minuten van start tot finish.

instructies

1 Meld u aan bij een account met beheerdersrechten, plaatst u driver installatie-cd van de Audigy 2's in het cd- of dvd-station van de computer.

2 Kies "Map openen om bestanden bekijken" wanneer u wordt gevraagd over welke actie u wilt nemen met de schijf, of opent Windows Verkenner als je niet een prompt ontvangen. Open de "Audio" map, gevolgd door de map "Drivers".

3 Dubbelklik op "setup.exe" in de map "Drivers" om de Audigy 2 driver setup-programma te starten. Kies "Driver ongedaan maken," om ervoor te zorgen dat "Wis alle gedeelde Creative audio-driver-bestanden" is aangevinkt. Klik op "OK" om door te gaan, klik dan op "Ja" of "OK" voor de vragen die volgen tot de software begint het verwijderen van de chauffeurs.

4 Klik op "Annuleren" wanneer wordt gevraagd of u wilt de computer opnieuw op te starten. Open het menu "Start", kies dan de "Afsluiten" optie om de computer af te sluiten zonder te herstarten.

5 Haal de stekker van de computer, eenmaal op de uit-knop nadat het is losgekoppeld om het resterende vermogen van de hardware van de computer te verwijderen. Verwijder de twee schroeven aan de achterkant dat de linker zijpaneel op zijn plaats houden en schuif het paneel naar de achterzijde van de computer en verwijder deze.

6 Leg de computer zaak aan de rechterzijde, zodat u gemakkelijk toegang tot de interne onderdelen van het apparaat zal hebben. Zoek de Audigy 2 geluidskaart in de onderste linker gedeelte van het moederbord.

7 Koppel de speakers en andere componenten die in de Audigy 2 geluidskaart kan worden gestoken. Gebruik je schroevendraaier om de enkele schroef het aansluiten van de geluidskaart verwijderen om de computer zaak, zorg dat u de schroef niet te laten vallen op het moederbord.

8 Rock the geluidskaart heen en weer als nodig is om het te bevrijden van de PCI-slot of deze is aangesloten in te trekken. til hem voorzichtig uit de zaak, waarin het opzij. Als u een andere geluidskaart te installeren, kunt u dit nu doen door deze in de nu vrij PCI slot en het veiligstellen van het met de schroef die u hebt verwijderd.

9 Plaats het linker zijpaneel van de computer zaak en stellen het geval rechtop.

10 Sluit de computer weer aan en druk op de knop om de computer opnieuw op te starten. Zodra de computer is opgestart, kunt u de stuurprogramma's en andere software die is voorzien van uw nieuwe geluidskaart als je ervoor kiest om een ​​kaart te installeren na het verwijderen van de Audigy 2 installeert.