Hoe maak je een zip-bestand te openen zonder een wachtwoord

Als u een wachtwoord op een ZIP-bestand en dan verliest of vergeet het maar, dan zul je niet in staat zijn om "uit te pakken" van de bestanden om de toegang tot de dossiers te krijgen binnenkant van het. Gelukkig zijn er programma's die u gratis kunt downloaden die u zullen helpen het wachtwoord voor je ZIP-bestand te herstellen, zodat u uw bestanden nog eens kunt gebruiken.

instructies

1 Download een programma dat kan helpen bij het wachtwoord in een ZIP-bestand te openen als je het niet hebt. Voorbeelden hiervan zijn Ultimate Zip Cracker en Zip Key.

2 Klik op de link "Nu downloaden" om te beginnen met het downloaden van het programma. Installeer het door het openen van het installatiebestand en gaan door het installatieproces. Dit houdt in het kiezen van een directory voor waar het programma zal gaan.

3 Begin het programma als u klaar bent door het openen van de snelkoppeling op het bureaublad. Klik op de knop "Open" en wanneer de browse-venster verschijnt, vind je ZIP-bestand en dubbelklik erop. Klik op "Wijze van de aanval" of iets met soortgelijke bewoordingen en kiezen hoe je wilt het programma om te proberen uw ZIP-bestand te kraken. Bijvoorbeeld, "Brute Force" proberen willekeurige letter combinaties, en "woordenboek" zal proberen woorden uit een woordenboek.

4 Klik op "Start" als u klaar bent en het programma zal beginnen proberen om uw verloren ZIP wachtwoord te vinden. Afhankelijk van het type aanval dat u hebt gekozen, kan dit een tijdje duren. Als de aanval succesvol is, moet u op de hoogte van wat het wachtwoord is, en u kunt dan gebruiken om uw ZIP-bestand te openen.

Hints

  • De meeste ZIP cracker programma laat u de service gratis proberen, maar zal beperkingen totdat u de volledige versie aan te schaffen.