Hoe maak je een taakbalk Tweak

Hoe maak je een taakbalk Tweak


Een taakbalk op een computerscherm bevindt zich meestal aan de onderkant van het scherm en blijft op die locatie, tenzij het wordt verplaatst naar een andere positie door de gebruiker. Het doel van een taakbalk is voor de gebruiker welke programma's momenteel worden uitgevoerd met pictogrammen die op de taakbalk geplaatst zien. Gebruikers kunnen op de icoontjes klik om te veranderen welk programma momenteel wordt weergegeven. Er zijn een aantal van de details op een taakbalk die kunnen worden getweakt.

instructies

1 Met de rechtermuisknop op een gebied van de taakbalk die geen pictogrammen heeft op. Dit zal een menu met opties die kunnen worden gebruikt om de taakbalk te tweaken.

2 Klik op de optie "Werkbalken" en kiezen welke werkbalken u wilt weergeven of verbergen. De optie 'Nieuwe werkbalk ... "stelt u in staat om uw eigen werkbalk te maken.

3 Klik op de "vensters" optie van uw keuze. U kunt kiezen hoe je wilt dat alle geopende vensters weer te geven door te kiezen tussen opties zoals 'gestapelde' of 'zij aan zij. "

4 Klik op de "Start task manager" optie om te bekijken en te bewerken toepassingen, processen, diensten, prestaties, netwerken en gebruikers.

5 Klik op de "Taakbalk vergrendelen" optie om ofwel vergrendelen of ontgrendelen van de taakbalk. Als de taakbalk is vergrendeld, het klikken op deze optie zal de taakbalk en vice versa te openen als deze al is ontgrendeld.

6 Klik op de "Eigenschappen" optie te bekijken en de taakbalk eigenschappen, zoals de grootte van de iconen van de taakbalk, het menu "Start" en de weergegeven werkbalken bewerken.