Hoe kan ik een iPod Touch Dock Adapter gebruiken

Een iPod Touch kan een leuke en handige apparaat voor het afspelen van muziek, games en surfen op het web, maar je moet het apparaat voortdurend op te laden. Als u wilt dat gebruiksgemak, moet u uw iPod Touch opladen met een iPod-dock. Met behulp van een dock voor uw iPod Touch opladen zal een iPod Touch adapter nodig; gelukkig, het aansluiten van dit accessoire is snel, eenvoudig en pijnloos.

instructies

1 Zoek de juiste dock-adapter. Er zijn een aantal verschillende dock adapters voor elk type iPod en de iPhone. Een klein aantal van de dock connector geeft aan of de dock adapter is de juiste keuze voor uw apparaat. Voor de iPod Touch, zal je een dock adapter die is genummerd 13. Indien u niet over een dock adapter nodig hebt, kunt u er een aanschaffen bij de Apple Store of online (zie bronnen). Gebruik nooit een dock-adapter voor een ander iPod-apparaat, omdat het niet goed zal passen en kunnen uw dock apparaat beschadigen.

2 Plaats de dock adapter direct in en over de top van de iPod-dock. Het docking stekker zal gaan door de open sleuf in de dock adapter. Zorg ervoor dat dit wordt zorgvuldig uitgelijnd. Als het niet goed is uitgelijnd, kunt u uw dock schade door te proberen om de adapter in te forceren.

3 Sluit het dock op een stroombron, of het nu een stopcontact, overspanningsbeveiliging of een andere geschikte locatie.

4 Steek de iPod Touch in de dock. Met de adapter goed is geplaatst, zal het hetzelfde als een dock zonder adapter functioneren. De opening voor de dock is aan de onderkant midden van de iPod Touch. De voorkant van het dok gezichten naar buiten. Aan de voorkant van het dock te vinden, gewoon op zoek naar de IR (infrarood ontvanger) aan de onderkant midden van de iPod Touch dock.

5 Om de iPod Touch uit het dock adapter te verwijderen, gebruik je vingernagel en voorzichtig glijden het uit, het ontkoppelen van de dock stekker. Dan, om het dok weer normaal te stellen, net schuif de iPod Touch dock adapter, op dezelfde manier ging het in. Bewaar het op een veilige plaats, terwijl het niet in gebruik is, want het is een relatief kleine plastic en kan gemakkelijk zijn misplaatst.

Hints

  • Het is gemakkelijk om een ​​dockadapter verliezen. Probeer op te slaan in de originele verpakking, of een klein plastic zakje, om ervoor te zorgen dat de jouwe niet misplaatst te krijgen.