Hoe het streamen van video van Amazon Prime

Hoe het streamen van video van Amazon Prime


Amazon Prime biedt meerdere voordelen aan degenen die de jaarlijkse dienst te kopen. Een voorbeeld van zo'n extraatje is de toegang tot een enorme bibliotheek van televisieprogramma's en films die je kunt kijken zonder extra kosten. Volgens Amazon Prime-abonnees hebben toegang tot de "duizenden" van titels. Hoewel de site biedt extra video's die je moet betalen, is er een deel van de site met alleen Prime-subsidiabel titels - degene die je niet hoeft te extra te kijken betalen.

instructies

1 Log in op je account bij Amazon Prime. Beweeg de cursor over "Winkelen per afdeling" en zweven over de "Unlimited Instant Video" optie. Kies de optie 'Prime Instant Video ".

2 Gebruik de categorieën in het navigatiepaneel om een ​​film te vinden of te laten zien die u wilt bekijken. Als u degene die u wilt bekijken, klikt u op de cover art.

3 Klik op de "Nu kijken" om het programma te bekijken zonder extra kosten. Beweeg de cursor over de video om de controles, zoals afspelen / pauzeren, volumeregeling en het volledige scherm toggle weer te geven.

Hints

  • Artikel geschreven voor het bekijken van video's in je webbrowser. Proces kunnen verschillen op andere Instant Video-compatibele apparaten.