Hoe om geneste functies gebruiken in Excel

Functies in Microsoft Excel ingangen, welke argumenten worden genoemd, waarden, meestal aangeduid als uitslagen berekenen. Het resultaat van een functie kan worden gebruikt als argument voor een andere functie. Wanneer dit gebeurt, worden de functies zouden een "genest". Elke functie kan worden geschreven in een afzonderlijke cel, die vervolgens kan worden gerefereerd, maar het neemt minder ruimte en zorgt voor minder rommel en verwarring al deze functies te combineren in een geneste functie. Excel staat zeven niveaus van nesten voor haar taken.

instructies

1 Schrijf de functies die u wilt gebruiken op een stuk papier. Dit kan helpen visualiseren welke resultaten nodig zijn in welke argumenten in te vullen. Het helpt ook om de pijlen te trekken uit functies die resultaten aan functies nodig dat resultaat als argument. Voorbeeld:
= ATAN (a); "A" is een argument
= SOM (A1: A5); levert een resultaat dat "a" kan vertegenwoordigen

2 Schrijf de volledige geneste functie. Je kunt het rechtstreeks in een cel, maar het zal makkelijker te bewerken als je schrijft op een vel papier de eerste te zijn. Voorbeeld:
= ATAN (SOM (A1: A5))

3 Controleer uw functie. Besteden veel aandacht komma's die nodig zijn om afzonderlijke argumenten en haakjes die als groep symbolen.

4 Typ de gecorrigeerde genesteld formule in een cel.