Hoe maak je een webpagina

Hoe maak je een webpagina. Met de instrumenten die nu beschikbaar op het internet, is het gemakkelijk om een ​​webpagina van je eigen te maken. Of u nu een website voor persoonlijk gebruik of om uw bedrijf te adverteren, het is allemaal mogelijk zonder hulp van buitenaf in te huren. Je zal wat tijd te besteden aan het leren van deze nieuwe ambacht. Maar zodra je leert hoe je een webpagina te maken, kunt u zoveel als u wilt creëren.

instructies

1 Zoek uit wat u uw eigen webpagina te zijn over willen. Of het nu een bedrijf webpagina of een persoonlijke webpagina, moet u specifiek aangeven wat het zal inhouden. Voor uw eerste webpagina, houdt de ideeën eenvoudig en de omvang van uw nieuwe webpagina te beperken.

2 Een domeinnaam registreren. Ga naar Register.com om de domeinnaam u wilt kopen te vinden. Zorg ervoor dat de naam van het domein overeenkomt met het idee je hebt voor uw webpagina. Geef de domeinnaam op de hoofdpagina van Register.com en druk op Go. Op de volgende pagina zal u vertellen of de domeinnaam beschikbaar is. Als het is, ga je gang en registreer deze - er is een jaarlijkse vergoeding om een ​​domeinnaam te registreren. Als de naam niet beschikbaar is, kies dan een andere.

3 Vind een web hosting bedrijf. Om het proces te vereenvoudigen, kunt u gewoon kopen hosting bij Register.com. Een web hosting bedrijf is het bedrijf dat de server waarop uw website zal worden gevestigd op zal beheren. Als u wilt, kunt u vergelijken web hosting van verschillende bedrijven. Andere gerenommeerde bedrijven die betaalbare hosting leveren zijn Godaddy.com en Networksolutions.com. Nadat u uw web hosting pakket hebt gekocht, bent u klaar om uw webpagina te creëren.

4 Download de CoffeeCup HTML Editor. De CoffeeCup HTML Editor zal zijn wat je zult gebruiken om uw webpagina te maken. Zie het gedeelte Bronnen voor meer informatie.

5 Installeren en uitvoeren van de CoffeeCup HTML Editor. Zodra u het hebt geopend, lees dan de tutorial sectie aan de slag te gaan en te leren hoe de software te gebruiken. De CoffeeCup HTML Editor is gemakkelijk te gebruiken, en je hoeft niet eens te weten HTML om de editor te gebruiken.

6 Ontwerpen en maken van uw eigen webpagina met behulp van CoffeeCup. Volg de eenvoudige instructies en het proces is zeer eenvoudig. Gebruik de preview-functie om te zien wat de webpagina eruit zal zien live op het internet.

7 Upload uw voltooide proces om uw webhost. Met behulp van de instructies van uw web hosting bedrijf, zult u in staat om uw eigen webpagina te uploaden zodat het live op het internet.

Hints

  • Probeer niet te veel afbeeldingen of andere functies toe te voegen bij het ontwerpen van uw eerste webpagina. Hou het simpel.