Hoe kan ik MSI creëren voor Free

De Microsoft Installer is een bekende programmering engine die gebruikt kunnen worden voor het installeren en verwijderen van de computer toepassingen op computers van Microsoft Window's. MSI-bestanden zijn pakketten die bestaan ​​uit verzamelingen van bestanden met de OLE-database-bestandsformaat en de structuur samen te gebruiken om bij elkaar horende bestanden voor gebruik door het MSI-bestand op de computer van de eindgebruiker. MSI-bestanden worden gemaakt op basis van Installer applicatie van Microsoft Window's die een Graphical User Interface (GUI) gebruikt die het mogelijk maakt de installatie maker om bestanden te selecteren in de installatie op te nemen, zonder een aparte programmeercode.

instructies

Hoe kan ik MSI creëren voor Free

1 Download en installeer een gratis MSI installatie schepper, zoals de Veritas MSI-pakket generatie software-applicatie (zie link in Resources). Na de installatie, selecteert u de "Next" menu-optie op de installatiewizard menu prompt. Op het volgende scherm, het invoeren van de naam van het MSI-installatie applicatie zoals u wilt dat deze verschijnt in het tekstveld leeg.

2 Klik met de linkermuisknop de bestanden op de file chooser in het volgende menu om het MSI-bestand op te nemen. Selecteer de File> Save menu-optie als u klaar bent.

3 Selecteer "Create MSI-bestand."

4 Sla het MSI-bestand op uw computer door te kiezen voor de aandrijving op de bestandskiezer menu dat op uw computerscherm verschijnt.