Hoe maak je een harde schijf Reboot

Houd uw computer tot zijn recht prestaties. Wanneer uw computer stopt als gevolg van een virus of een andere reden u zou kunnen hebben op uw harde schijf opnieuw op te starten. Wat het inhoudt is af te vegen uw harde schijf schoon en te vervangen door nieuwe informatie. Je kunt hopen dat je niet hoeft om het ooit te doen, maar in de afgelegen exemplaar dat u hier doet is wat begeleiding.

instructies

1 De computer reageert niet op een commando en het is frustrerend jou. Probeer uw computer opnieuw op te starten door hem uit en weer, als dat niet werkt, dan is het probleem van een meer ernstige aard. Je zou kunnen hebben op uw harde schijf opnieuw op te starten. Dit probleem kan gebeuren met oude computers of nieuwe.

2 Vind de cd die bij de computer die recovery-bestanden op het kwam. Het is misschien een schijf die een nieuw besturingssysteem geïnstalleerd zijn, of het zou kunnen dat plus de programma's die met de computer, wanneer u voor het eerst kocht het kwam bevatten. Of is het misschien een herstel-cd die je hebt verbrand zijn.

3 Plaats de schijf in uw cd-rom-drive en het zal een scherm dat een aantal opties zou kunnen hebben, vooral als u Windows Vista is het nieuwste brengen. Het zal vragen of u wilt Windows Vista te herstellen van de harde schijf voor je. Als dat niet werkt moet je je harde schijf handmatig opnieuw op te starten.

4 Bijten de kogel en het reboot proces starten door te zeggen "ja" op de vraag of wilt u uw harde schijf of iets dergelijks opnieuw opstarten, omdat elke computer afhankelijk van het merk verschillende vragen zou kunnen hebben. Zodra je zegt "ja" op deze vraag is er geen weg meer terug, of het draaien van uw computer uit.

5 Houd in gedachten dat de computer volledig alle info zal wissen en beginnen met het installeren alles nieuw. Er kunnen een aantal programma's die je nog zou kunnen hebben om later te installeren op uw eigen. Zodra de CD de installatie gedaan heeft zal het uw computer automatisch of, afhankelijk van het systeem dat u zou kunnen hebben om de jouwe handmatig opnieuw op te starten reboot.

6 Beoordeel de situatie zodra het komt allemaal terug. Welke programma's niet door de CD geïnstalleerd, leg ze op een voor een. Als je aan het doen zijn de eerste installatie van een herstel schijf heb je minder problemen als veel van uw gegevens is er nog steeds. Maar je zou toch verliest wat uit de laatste keer dat u de recovery disk gemaakt.

7 Zodra u alle programma's zijn in en u van de eerste schok hersteld, tweak alles terug naar de manier waarop je het leuk vindt.

Hints

  • Vergeet niet om herstelschijven maken deze tijd, zodat u niet in het zelfde probleem.
  • Gedurende dit hele proces kunt u niet uw computer uitzet om welke reden.