Hoe maak je een modem die niet zal lopen Fix sneller dan 28,8

Hoe maak je een modem die niet zal lopen Fix sneller dan 28,8


Wanneer een dial-up internet modem niet zo snel als het naar behoren werkt, kan er een aantal problemen die voorkomen van een full-speed verbinding. Je moet individueel oplossen van de verschillende problemen het zou kunnen zijn, inclusief de controle voor andere aangesloten apparaten, het bijwerken van de modem firmware en zorg ervoor dat de telefoonlijn niet storing op het hebben.

instructies

1 Controleren om te zien welk protocol uw internetprovider gebruikt, want als uw modem en hun modems geen gebruik maakt van hetzelfde protocol, kan het drastisch vertragen de verbinding. Als u een 56K modem, drie verschillende protocollen bestaan, inclusief V.90, x2 en K56flex. Soms is de dial-up Internet provider heeft een ander telefoonnummer voor elk protocol.

2 Kijk of er andere apparaten aangesloten op de modem, die een antwoordapparaat, telefoon of fax machine kan omvatten is. Als er een apparaat aangesloten, haal het dan. De meeste modems worden geacht te werken met deze apparaten aangesloten, maar soms kunnen ze vertragen de verbindingssnelheid.

3 Koppel telefoons, faxen en alarmsystemen in alle kamers van uw huis. Soms zijn deze apparaten kunnen interfereren met de modem, terwijl op dezelfde telefoonlijn.

4 Test de telefoonlijn. Zorg ervoor dat je geen storing hoort op uw einde van de telefoon. Als u geluidssignalen, vreemde geluiden of gekraak te horen, kan er een groter probleem dat moet worden opgelost zijn. Neem contact op met uw lokale telefoonbedrijf om de lijn een technicus vast te stellen als je niet beschikt over een schoon, helder klinkende telefoon service.

5 Voer de telefoonkabel rechtstreeks van de modem naar de telefoonaansluiting, het omzeilen van eventuele splitters of overspanningsbeveiliging. De directer verbinding met de telefoonlijn die de modem, hoe beter de modem werkt.

6 Werk de firmware voor de modem. Bezoek de website van de fabrikant om te controleren of de meest recente versie. Als er een nieuwere versie beschikbaar is, downloaden en te installeren. De fabrikant moet basisinstructies bieden als u de firmware op haar site te upgraden.