Hoe om te controleren een Blacklisted IP

Hoe om te controleren een Blacklisted IP


Eindigend op een zwarte lijst zal voorkomen dat uw e-mails of e-mails van uw organisatie van wordt ontvangen. Verschillende organisaties controleren e-mail spam klachten en hun zwarte lijsten zijn gebaseerd op deze klachten. Blacklistedip.com zegt dat een spam klacht is genoeg om je op de zwarte lijst. Internet service providers (ISP) Controleer deze lijsten uitmaken wie te blokkeren. Zodra u weet wat uw IP of internet portal-adres is, kunt u controleren of u op de zwarte lijst.

instructies

1 Vind uw IP of internet portal-adres (zie bronnen). Het is een reeks cijfers die uw virtuele locatie identificeert op het internet. Markeer uw IP-adres, en kopieer deze.

2 Zoek uit of uw IP-adres op de zwarte lijst (zie bronnen). Plak uw IP-adres in het zoekvak. Als u een ander IP-adres dat u wilt controleren, plaatst u deze in het vak nu. Klik op de "zwarte lijst controleren" knop.

3 Scan de lijst onder "Blacklist Status." Dit geeft organisaties die zwarte lijsten te handhaven. Wanneer er een uitroepteken aan de linkerkant van een organisatie verschijnt, betekent dit dat het IP-adres is toegevoegd aan de zwarte lijst.

4 Klik op de organisatie die de IP-adres is op de zwarte lijst. Zoek naar het veld dat "opzoeken en verwijderen," of zegt "Removal." Klik op de URL link naast dit gebied.

5 Geef uw IP-adres aan de zwarte lijst organisatie. Als een doos niet wordt weergegeven voor een ingang, op zoek naar een tabblad "Database Check" en voer uw IP-adres. De organisatie zal uitleggen waarom het IP-adres op de zwarte lijst. Het zal ook de instructies voor het verwijderen van de zwarte lijst op te nemen. Verwijdering instructies verschillen per organisatie. Sommigen zullen automatisch het IP-adres te verwijderen na een verzoek tot uitbetaling wordt gedaan. Anderen vereisen een e-mail follow-up en een uitleg over de reden waarom een ​​IP-adres moet worden verwijderd.

Hints

  • Als u wilt toekomstige zwarte lijst voorkomen, contact op met de blacklist organisatie. Vraag hen over de specifieke oorzaken die hebben geleid tot de zwarte lijst.
  • Als u nieuwsbrieven of e-mails met behulp van een e-maillijst te sturen, te controleren of de ontvangers toestemming hebben gegeven om te worden gemaild. Het verzenden van e-mails naar mensen die niet hebben ingestemd kan resulteren in spam klachten en uw IP-adres worden toegevoegd aan een zwarte lijst. Zorg ervoor dat uw nieuwsbrieven bevatten nuttige informatie. Blacklistedip.com zegt dat de inhoud die niet relevant is of substantieel kan resulteren in spam klachten.