Hoe het opzetten van draadloos internet op Vista met een Verizon DSL-verbinding

De Windows Vista-besturingssysteem wordt geleverd met ingebouwde ondersteuning voor het configureren van draadloze internetverbindingen. Het proces dat binnen Vista plaatsvindt is hetzelfde, ongeacht uw Internet Service Provider (ISP) of type verbinding (kabel of DSL). Als u een Verizon DSL-internet-modem, kunt u het opzetten van een draadloos netwerk met Vista, zolang je de juiste apparatuur.

instructies

1 Sluit uw draadloze router om uw Verizon DSL-modem met de meegeleverde ethernetkabel. De modem zal een duidelijk afgebakende "Ethernet-out" poort, en uw router zal een duidelijk afgebakende "Ethernet-in" poort.

2 Sluit zowel uw modem en router via de meegeleverde netsnoeren en zet op uw computer (als het niet op al).

3 Klik op het menu "Start", selecteer "Configuratiescherm", kies "Netwerk en internet" klik "Network and Sharing Center 'en selecteer" Opzetten van een verbinding of netwerk "in het linkervenster.

4 Kies "Opzetten van een draadloze router of access point," klik "Next." Volg de aanwijzingen op het scherm om een ​​naam te maken voor uw draadloze netwerk, en de beveiligingsmethode van uw netwerk (WPA wordt aanbevolen) en paswoord. Zodra u de laatste prompt te voltooien, zal je met succes hebt ingesteld draadloos internet op uw Vista-computer.